Tankard - Schwarz-weiss wie Schnee (Eagles & Tankards)

…ποιος ποιος ποιος της Eintracht ο μπυρολαός

  Εκεί στην Frankfurt, εδώ και πολλά χρόνια υπάρχουν οι Θεοί thrashers Tankard. Ο Geremia, ο Frank Thorwarth και τα άλλα παιδιά έχουν τρεις αγάπες: Thrash metal και το metal γενικότερα, τις μπύρες σε μεγάλα και γεμάτα ποτήρια τάνκαρντ κατά προτίμηση, και την ομάδα της πόλης τους, την Eintracht Frankfurt.

   Έτσι λοιπόν τώρα κυκλοφορούν ένα ep με τα πρώτα τρία κομμάτια να είναι με συνθήματα και τραγούδια για την αγαπημένη τους ομάδα. Το ep έχει τίτλο Schwarz-weiss wie Schnee (Eagles & Tankards), και κυκλοφορεί φυσικά από την Nuclear Blast. Eangles είναι το παρατσούκλι της ομάδας.  Schwarz-weiß wie Schnee (Studioversion 2017), αλλά και την 1999 βερσιόν, είναι ο ύμνος της Eintracht Frankfurt,  και στην μέση το μάλλον απόλυτο σύνθημα των οπαδών της Eintracht Frankfurt, Forza SGE.

   Και οι δύο βερσιόν του Schwarz-Weiß wie Schnee, 2017 και 1999,  δεν έχουν και τρομερές διαφορές και στο Forza SGE, έτσι η αγάπη για την μπάλα, η λατρεία για την ομάδα πάνω από όλα, αλλά και όλα αυτά να μπαίνουν στην thrash metal ιδεολογία, και την μπυροθρησκεία, είναι κάτι παραπάνω από ορατές…τις νιώθεις στο πετσί σου και γουστάρεις, όποια ομάδα και αν υποστηρίζεις. Και όλα αυτά με μια ομάδα που τουλάχιστον τα πολλά τελευταία χρόνια, δεν κάνει πρωταθλητισμό στην Bundesliga …θυμάμαι ένα κύπελο το 1987, με τον θρυλικό Λάγιος Ντέταρι στην σύνθεση της.

  Τα άλλα τρία κομμάτια είναι το ομώνυμο από το πρόσφατο full length των Tankard, One Foot In Grave, κομματάρα και δισκάρα, το A Girl Called Cerveza από σχετικά πρόσφατο δίσκαρο, και το θρυλικό Empty) Tankard κάπου το 2016.

  Τριάντα κάτι λεπτά αγνής Tankard διασκέδασης, και τρανό δείγμα ότι το να αγαπάς μια ομάδα, πες το και οπαδισμό, δεν είναι απαραίτητα κακό πράμμα.

Copyright 2024. All Right Reserved.