BUTCHER BABIES - Lilith

…πολύ πόζα για το τίποτα

  Οι Butcher Babies είναι ένα μουσικό σχήμα από το Los Angeles και παίζουν metalcore…οι ίδιοι λένε ότι παίζουν και thrash…ασχολίαστο αυτό. Αυτόν τον μήνα εξαπολύουν, μέσω της Century Media, την τρίτη τους ολοκληρωμένη δουλειά, με απειλητικές διαθέσεις, με τίτλο  Lilith.

  Οι τραγουδιάρες  Heidi Shepherd και Carla Harvey, ο κιθαρίστας  Henry Flury, ο μπασίστας Jason Klein, και ο ντράμερ Chase Brickenden αποτελούν την μουσική ομάδα των Butcher Babies.

  Τα παιδιά, αγόρια στα όργανα και κορίτσια στις φωνές έχουν το groove για ψωμοτύρι και το she’s got the look των θρυλικών Roxette για βίβλο για το image τους. Οι συνθέσεις δεν λένε κάτι το ιδιαίτερο, και ο ήχος μοιάζει σαν ένα ηχητικός αχταρμάς από μελωδίες, πιασάρικα σημεία, που εκεί έχουν βολευτεί κάπως μερικές εύηχες ιδέες…άκου τα πρώτα δευτερόλεπτα σε κομμάτια όπως, Headspin, Korova, The Huntsman, Oceana, ωραίο το αρχικό riff, που μετά το χάνουν με την προσπάθεια για μοντέρνο, χωρίς καμιά ουσία ήχο, τσάμπα μάγκα εντυπωσιασμό, και φυσικά look και aditude και rockstarιλίκι της οκάς.

  Πάντα στα σχήματα που δεν ήταν ο ήχος τους στα ακούσματα μου, έψαχνα τις καλές συνθέσεις, εδώ καμία, κάποιες καλές ιδέες, εδώ ελάχιστες σε κάποιες ενάρξεις κομματιών, το καλό και πορωμένο παίξιμο, εδώ μπορεί και να υπάρχει, αλλά χάνεται στην πόζα και στο rockstarιλίκι. Οι μοντέρνοι ψαχτείτε με τους Butcher Babies και το Lilith.

Copyright 2024. All Right Reserved.