Reviews

June 19, 2018

Οι Nekrokraft που παίζουν ένα χαρμάνι black/thrash με death αποχρώσεις μας έρχονται την τελευταία δεκαετία από την Σουηδία. Μετά από ep, demos και ένα full length, ‘Will O Wisp’’ του 2016 μας σερβίρουν τώρα σε ένα ανατριχιαστικά brutal black/thrash/death μπουφέ το επόμενο ανοσιούργημα τους με τίτλο ‘’Servants’’. Το κυκλοφορούν από την The Sign Records.

June 16, 2018

Τα σουηδικά κανόνια του black metal, οι Marduk, δονούν για δέκατη τέταρτη φορά με το νέο τους χτύπημα που φέρει τον περήφανο τίτλο ‘’Victoria’’. Θα κυκλοφορήσει στις 22 Ιουνίου, σε δυο εκδόσεις12’’ βυνυλίων, σε ψηφιακή μορφή, και σε δυο εκδόσεις cd, από την Century Media.

June 15, 2018

Άλλη μια καινούρια μπάντα θα γνωρίσουμε στο όνομα των Theotoxin. Αν και τα μέλη έχουν προιστορία στο χώρο, οι Theotoxin δημιουργήθηκαν μόλις το 2016. Οι Αυστριακοί black/deathsters  έχουν ήδη ένα αυτοχρηματοδοτούμενο δίσκο που κυκλοφόρησε πέρυσι με τίτλο ‘’Atramentvm’’ και πέρασε στα αζήτητα. Φέτος, με συμβόλαιο πλέον στη Massacre, θα δοκιμάσουν τη τύχη τους με το νέο τους πόνημα, ‘’Consilivm’’ , το οποίο το βρίσκουμε σε digipak cd και σε σχετικα καλή τιμή (μην δώσετε πάνω από 10ε).

June 13, 2018

Ιρλανδοί με λογότυπο που το μπέρδεψα με αυτό των Cruachan. Τι να παίζουν άραγε? Σωστά μαντέψατε. Σαν Cruachan, δηλαδή Celtic Folk (με τη πραγματική και σωστή χρήση του όρου) Metal με ακραία φωνητικά (δεν γράφω black metal, δεν είναι black metal). Οι Celtachor δημιουργήθηκαν στο Δουβλίνο το 2007 και έχουν ήδη δύο αρκετά ενδιαφέροντες δίσκους στο ενεργητικό τους χωρίς να καταφέρνουν να φτάσουν το επίπεδο των Cruachan.

June 09, 2018

Η κατάσταση με τους Eisregen κρατάει αισίως 23 χρόνια τώρα. Δημιουργήθηκαν το 1995 και το 1996 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους "Zerfall", όντας από τα πιο δημοφιλή γερμανόφωνα black metal albums που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα. Σύντομα βέβαια αποφάσισαν ότι ο όρος black metal ήταν πολύ δεσμευτικός και άρχισαν να εμπλουτίζουν τη μουσική τους με πολλά και διάφορα στοιχεία. 

May 26, 2018

Τρίτο album για τους Βέλγους Wiegedood που ολοκληρώνει  την τριλογία που ξεκίνησαν με το “De doden hebben het goed” του 2015 και συνεχίστηκε με το 2ο μέρος το 2017. Από την αρχή φάνηκε ότι οι Wiegedood ήταν πολύ καλοί για να παραμείνουν στο underground και αυτό προφανώς το κατάλαβε και η Century Media, που τους τσίμπησε στο roster της. Άλλωστε τα μέλη τους μόνο άγνωστα δεν είναι στη σκηνή, καθώς στην πραγματικότητα αποτελούνται από το lineup των Oathbreaker και Amenra.

May 02, 2018

Οι πασίγνωστοι σε όλους μας Dimmu Borgir οκτώ ολόκληρα χρόνια μετά το καινοτόμο για την πορεία τους και αμφιλεγόμενο για τους οπαδούς τους και όχι μόνο,  ‘’Abrahadabra’’ έχουν έτοιμο και κυκλοφορούν τον δέκατο δίσκο τους, μετράω και το ‘’Stormblåst MMV’’ με τίτλο ‘’Eonian’’. Κυκλοφορεί σε digi cd, κασσέτα!!!, βινύλιο και ψηφιακά από την Nuclear Blast.

April 21, 2018

Μια αρκετά πολυσύνθετη κυκλοφορία φέρνουν στο φώς, οκ στο σκότος, οι Πωλωνοί black/dearthsters Behemoth με τίτλο ‘’Messe Noire’’, να σου το σκότος. Και μάλιστα σε dvd, blue ray εκδόσεις μαζί με cd, αλλά και σε διπλά 12’’ βινύλια. Μέσω της Mystic Production αν και κάποιες εκδόσεις μας έρχονται μέσω της Metal Blade.

April 17, 2018

Τρία χρόνια μετά την τελευταία τους κυκλοφορία, το Skin Of Existence, οι Karma Violens επιστρέφουν με ακόμα μία κυκλοφορία. Το Serpent God αποτελεί την τρίτη τους κυκλοφορία, η οποία φαίνεται ότι είναι η πιο μεστή και ώριμη τους μέχρι τώρα. Δεν θα σας πω ψέματα, είναι ένα album όχι εύκολο στην ακρόαση, χωρίς αυτό να αποτελεί μομφή ως προς την ποιότητα του. Πρόκειται για ένα δίσκο με συνθετικό πλουραλισμό, που σε κρατάει «ξύπνιο» καθ’όλη την διάρκεια των ακροάσεων.

April 11, 2018

Πέρασε καιρός, από τότε που κυκλοφόρησε το τελευταίο full length των Γερμανών Necros Christos ‘’Doom Of The Occult’’ που είχε κάνει μέγιστη αίσθηση στους φίλους και όχι μόνο του πρωτοποριακού black/death metal σχήματος. Τώρα ήρθε η ώρα για ένα ακόμα καινούριο βήμα, μια νέα προσέγγιση στην γνώση, σε μια εικοσάχρονη σχεδόν πορεία που έχει πολλές μικρές δημιουργίες, demos, splits, eps, και τώρα μόλις το τρίτο ολοκληρωμένο δημιούργημα με τίτλο ‘’Domedon Doxomedon’’. Το οποίο κυκλοφορεί μέσα Μαΐου από την  Sepulchral Voice Records, σε τριπλό cd και τριπλό βινύλιο.

Copyright 2018. All Right Reserved.