Reviews

November 30, 2017

Οι Dr Living Death! μας έρχονται από την Σουηδία. Παίζουν και speedάρουν ένα crossover thrash/hardcore metal όπως μας το έμαθαν σχήματα σαν τους Anthrax, D.R.I., Suicidal Tendencies , Stormtroopers of Death και άλλες μπάντες από τα 80ς.

November 20, 2017

Οι Ολλανδοί Dead Head είναι από τις παλιότερες σειρές του Thrash/Death metal της χώρας τους και όχι μόνο. Από το 1989 για την ακρίβεια. Όνομα μεγάλο δεν έκαναν ποτέ και οι κυκλοφορίες τους είναι πολύ αραιές αν σκεφτείτε ότι μόλις έφτασαν στον έκτο ολοκληρωμένο τους δίσκο. Το τρομερό της υπόθεσης είναι ότι η τετράδα που απαρτίζει τους σημερινούς Dead Head είναι ακριβώς η ίδια με τα πρώτα χρόνια ενώ γενικότερα ποτέ δεν υπέστη μεγάλες αλλαγές. Κάθε δίσκος τους είναι τρομερός και σας καλώ να τους ακούσετε προσεκτικά πριν υποστείτε το πολιτισμικό σοκ που σας περιμένει.

November 10, 2017

Destruction. Ένα όνομα που έχει συνδεθεί με το Thrash όσο λίγες δεκάδες. Πιο πολύ βέβαια για το παρελθόν τους παρά για το παρόν τους που δισκογραφικά πλέον δεν μου λέει και πολλά. Τουλάχιστον ακόμα ζωντανά σκοτώνουν. Η τρομερή τριάδα των Mike, Smier και ‘’ενός τρίτου’’. Δεκατρία άλμπουμς από το 1982, οκτώ από την επιστροφή του Smier στην μπάντα το 1999. Πολύ υλικό να ακούσεις και πολλά τραγούδια να ευχαριστηθείς. Τα περισσότερα παλιά.

November 08, 2017

  Υπήρχε μια μπάντα εκεί στο  Birmingham, γενέτειρα των Black Sabbath…και των Duran Duran, που λεγόταν  Headless Cross. Το βασικό τους μέλος Dave Silver το 2007 φόρμαρε τους Savage Messiah ένα power/thrash σχήμα, και αισίως πια έφτασε να κυκλοφορεί το τέταρτο full length μέσω της Century Media με τίτλο Hands Of Fate.

November 07, 2017

Στο νέο (όχι και τόσο πλέον) κίνημα του thrash στα 10ς’, πήραν μέρος και οι Ιταλοί Game Over. Φρέσκο thrash, βασισμένο στην παλιά νοοτροπία.  Και αυτοί φτάνουν στον τέταρτο τους δίσκο, έχοντας τα τρία τελευταία στην Scarlet Records και την ίδια σύνθεση σαν μπάντα. Με ένα όμορφο εξώφυλλο και πάλι από τον Mario López Morales, δυνατή παραγωγή και ένα βίντεο κλιπ ('Last Before the End') για την προώθηση του νέου τους δίσκου ‘’Claiming Supremacy’’, οι Game Over θα προσπαθήσουν να ακουστούν και να αναγνωριστούν ακόμα περισσότερο. Κυκλοφορεί σε cd αλλά και βινύλιο στις 17 του μηνός.

November 05, 2017

  Οι The Crucifier από την Αθήνα από το 1996, πέρα από αρκετές demo κυκλοφορίες το 2002 είχαν κυκλοφορήσει το ντεμπούτο full length Merciless Conviction, και το 2006 το δεύτερο full length τους Cursed Cross. Μετά κάμποσες split κυκλοφορίες και μετά από ένδεκα χρόνια, κυκλοφορούν μέσω της Punishment 18 Records τον τρίτο ολοκληρωμένο τους δίσκο με τίτλο Voices In My Head.

October 08, 2017

 Το καλά κρυμμένο διαμαντάκι του Ολλανδικού Death/Thrash Metal που ονομάζεται Inquisitor, έρχεται ξανά στην επιφάνεια. Συγκρότημα του 1991  και μέχρι το 1997 που διαλύθηκαν, κυκλοφόρησαν κάποια demos, ένα σπλιτ με τους Desultory και το ντεμπούτο-δίσκαρο ‘’Walpurgis-Sabbath Of Lust’’ ο οποίος μάλιστα επανακυκλοφόρησε το 2014, όπως και τα demos τους (μιας και επανασυνδέθηκαν) από την Hammerheart (μπορείτε να διαβάσετε την παρουσίαση εδώ: http://metalzone.gr/reviews/inquisitor-walpurgis-sabbath-lust).

September 18, 2017

  Εκεί στην Frankfurt, εδώ και πολλά χρόνια υπάρχουν οι Θεοί thrashers Tankard. Ο Geremia, ο Frank Thorwarth και τα άλλα παιδιά έχουν τρεις αγάπες: Thrash metal και το metal γενικότερα, τις μπύρες σε μεγάλα και γεμάτα ποτήρια τάνκαρντ κατά προτίμηση, και την ομάδα της πόλης τους, την Eintracht Frankfurt.

August 17, 2017

  Οι Silius από την Αυστρία, από το 2013, με εξαιρετική συναυλιακή πείρα και σαν σαπόρτ μεγάλων ονομάτων και σε μεγάλα φεστιβάλ. Κάνουν σε λίγες μέρες την πρώτη τους δισκογραφική εμφάνιση, μέσω της Massacre Records με τον πρώτο δίσκο τους με τίτλο Hell Awakening.

  Παίζουν thrash με πολλά groove στοιχεία, γεμάτο ενέργεια και ποτισμένο με αδρεναλίνη, τις οποίες προσφέρουν με την σειρά τους απλόχερα σε όλους όσους ακούσουν έστω και περιστασιακά το Hell Awakening.

August 03, 2017

               Στις 11 Αυγούστου αναμένουμε να κυκλοφορήσει το ντεμπούτο των SUBSERVIENCE, μετά από μια σειρά ep που προηγήθηκαν από το 2010 που δημιουργήθηκαν. Το Thrash/Death Metal  του συγκεκριμένου κουιντέτου, ενσωματώνει πολλές μοντερνιές και metalcore διάθεση, όρεξη που φάνηκε από νωρίς μιας και στο σπλιτ toy 2011 δανείστηκαν την μεριά τους με τους Sa-Da-Ko ( απαράδεκτος ήχος για τα αυτιά μου, το ξεκαθαρίζω). Οι Άγγλοι θα κυκλοφορήσουν το ‘’Forest Of The Impaled’’ μέσω της Black Bow Records σε cd.

Copyright 2017. All Right Reserved.