Articles

February 11, 2019

Το βράδυ της Δευτέρας 4/2 είχαμε την ευχαρίστηση να παρευρεθούμε στον φιλόξενο χώρο του Bock Beer Bar Restaurant για την συνέντευξη τύπου του Chania Rock Festival, επίτιμος καλεσμένος στην οποία ήταν ο Σάκης Τόλης, ο ιθύνων τους των Rotting Christ, με αφορμή τόσο την επικείμενη εμφάνιση της μπάντας στο φ

February 04, 2019

Το Chania Rock Festival ανοίγει και πάλι τις πόρτες και την σκηνή του σε όλη την Ελλάδα! Όπως κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια, ο νικητής του μουσικού διαγωνισμού “Γιώργος Μανουσέλης” θα ανοίξει το φετινό festival και θα κερδίσει ένα χρηματικό βραβείο ώστε να μπορέσει να ταξιδέψει στην ωραία Κρήτη! 

Το βραβείο του φετινού διαγωνισμού ορίζεται ως:

- Το συγκρότημα θα είναι το opening act του Chania Rock Festival την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019 (30 λεπτά live on stage),

January 10, 2019

Ένας από τους παρακάτω μας έχει εκνευρίσει! Ένας από τους παρακάτω μας έχει συγκινήσει! Ένας από τους παρακάτω μας έχει κάνει να στάξουμε ιδρώτα από το χορό! Ένας μας έχει κοστίσει ένα αυχενικό! Ένας μας έχει κοστίσει μια περιουσία στις μπύρες! Ένας μας έχει κάνει να ψαχτούμε λίγο περισσότερο με τη μουσική!

December 30, 2018

Κάθε χρονιά που περνάει ευτυχώς για εμάς που αγαπάμε τη μουσική μας αφήνει πίσω μια τεράστια σοδειά από κυκλοφορίες αναμενόμενες, καλές κακές, κάποιες που μας απογοητεύουν και αυτές που μας πιάνουν απροετοίμαστους και μας ενθουσιάζουν. Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος η συντακτική ομάδα άκουσε όσα περισσότερα πρόλαβε και ξεχώρισε αυτά που θα συνεχίσουν να απασχολούν το player και τις επόμενες χρονιές.

Κώστας Κυριακάκης (σε τυχαία σειρά)- Metalzone.gr Captain

November 27, 2018

Σάββατο 24/11 ήμασταν προσκεκλημένοι στο Made in hell studio για την πρόακρουση του νέου album των Soul to take, το οποίο τιτλοφορείται Beautiful wreckage και περιέχει συνολικά 10 κομμάτια. Έχοντας την εμπειρία από το ντεμπούτο της μπάντας είχα πάρει την απόφαση να το ακούσω "συνολικά" γιατί ακριβώς αυτό είναι το χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου συγκροτήματος δεν μένει σε στερεότυπα διατηρώντας το δικαίωμα να αιφνιδιάζει ευχάριστα τον ακροατή .

November 26, 2018

Στις 30 του Νοέμβρη θα λάβει χώρα ένα event που κάποτε λέγαμε ότι δεν θα αξιωνόμασταν να ξανά δούμε. Οι At The Gates όμως που εδώ και κάποια χρόνια ξανάσμιξαν μας ήρθαν το 2015, μας ξανάρχονται και στις 30/11 και 01/12 για δυο συναυλίες Αθήνα, στο Piraeus 117 Academy και Θεσσαλονίκη, στο  Principal Club Theater @ Fix, αντίστοιχα. Μαζί τους οι Βρετανοί, από το Birmingham, οι Memoriam, του ex – Bolt Thrower Karl Willetts.

November 20, 2018

Την Κυριακή 18/11 ήμασταν προσκεκλημένοι στo CFN studio προκειμένου να ακούσουμε το νέο album των Lightfold . Η νέα δουλεία είναι η δεύτερη για το γκρουπ,  τιτλοφορείται Deathwalkers και είναι concept. Η φύση ενός τέτοιου album επιβάλει καταρχήν λίγα λόγια για την ιστορία. Κεντρικός ήρωας είναι ο Martin οποίος θα πέσει θύμα ενός θανατηφόρου τροχαίου και θα περάσει στην "άλλη πλευρά". Εκεί ξεκινά μια ιστορία με διαφορές μορφές που σχετίζονται με το πέρασμα από τη ζωή στο θάνατο.

November 11, 2018

Μπορεί η ΑΕΠΙ να τελείωσε, αφού για χρόνια τα έπαιρνε από τους πάντες και απέδιδε ψίχουλα σε συγκεκριμένους καλλιτέχνες, για τα μάτια του κόσμου, αλλά το παραμύθι με τα πνευματικά δικαιώματα παραμένει.
Μάλιστα είχαμε και την πρόσφατη πρώτη ενέργεια της Ο.Π.Ι να απαιτήσει από τους παρόχους internet να αποκλείσουν συγκεκριμένες σελίδες που διακινούν ηλεκτρονικά αρχεία.

October 30, 2018

Στις 3 του Νοέμβρη, την καταλληλότερή εποχή, που όλα πια έχουν γκριζάρει και το υποκριτικό χαμόγελο του ήλιου έχει πια σβήσει, αφήνοντας την συννεφιά, την βροχή να είναι το καταλληλότερο φόντο για ένα doomφεστιβάλ. Το The Room Of Doom Festival 2018. Το όλο γεγονός θα λάβει χώρα στο Γκάζι, στο Temple.

October 27, 2018

6:30 το πρωί, Σάββατο, ξύπνημα χωρίς περαιτέρω διάθεση ύπνου. 1η κίνηση, το play στο cd player να συνεχιστεί το δισκάκι που έπαιζε χθες το βράδυ. 2η αυτό το ρημάδι το κινητό. Να δούμε τι χάσαμε τις 5 ώρες ύπνου, ώστε να ξεκινήσουμε τη μέρα μας με όλες τις πληροφορίες. Λες και δε γίνεται διαφορετικά...

Copyright 2019. All Right Reserved.