Articles

October 16, 2019

Μπορεί η ραδιοφωνική εκπομπή να είναι εδώ και χρόνια χωρίς παρουσία στα FM, αλλά παραμένει ενεργή όλα αυτά τα χρόνια μέσω του διαδικτυακού ραδιόφωνου του metalzone.GR.

Υπάρχουν πολλοί φίλοι που ενώ θα την άκουγαν εφόσον μεταδίδονταν και πάλι στα FM δε το κάνουν τώρα που μεταδίδεται ιντερνετικά!

October 15, 2019

Μετά το ηλεκτροσόκ της νέας τάξης πραγμάτων στην μουσική βιομηχανία, την δεκαετία του 90, άλλαξαν μία σειρά από δεδομένα που γνωρίζαμε και επικρατούσαν τα προηγούμενα χρόνια.

Ένα από αυτά ήταν το πόσο εύκολα μία μπάντα από το πουθενά μπορούσε να παρουσιαστεί σαν σούπερ γκρουπ μέσα σε μόλις 6 μήνες, με την βοήθεια των μέσων και του καθολικού ελέγχου τους από τις μεγάλες δισκογραφικές εταιρίες.

October 14, 2019

Πολλοί φίλοι θα έχετε δει το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο του θρυλικού Transcendence των Crimson Glory.

Στο οπισθόφυλλο του δίσκου υπάρχει ένας αστρικός κύκλος και κάποιοι περίεργοι χαρακτήρες που κανείς δε μπορεί να βγάλει νόημα…

Κάποιοι ίσως προσπαθήσατε να αποκωδικοποιήσετε αυτούς τους χαρακτήρες, κάποιοι και μάλλον οι περισσότεροι δε μπήκατε καν στον κόπο, εξάλλου η ακρόαση και μόνο του Transcendence σε απονεύρωνε και δεν σε ενδιέφερε τίποτα άλλο από το να απολαύσεις την ατμόσφαιρα και τις εξαιρετικές μελωδίες του.

October 07, 2019

Έχουν περάσει 32 χρόνια όταν το όραμα της Ελεύθερης Ραδιοφωνίας – Τηλεόρασης πήρε σάρκα και οστά στην Ελληνική πραγματικότητα.

Μέχρι τότε επιτρέπονταν να εκπέμπουν μόνο το κρατικό ραδιόφωνο και τηλεόραση.

September 27, 2019

Πολυμορφικό ηχητικό πακέτο για την Απόλυτη απόλαυση. Τρεις Βόρειες μπάντες έρχονται στην Ελλάδα για να πράξουν αυτό που αγαπούν. Να παίξουν metal μουσική στο σανίδι, εκεί που βγαίνουν τα πραγματικά συναισθήματα μπάντας και ακροατών.

September 20, 2019

Στο Γκάζι στο μικρό, ζεστό και εν τέλει φιλόξενο Temple θα λάβει χώρα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ένα doom metal φεστιβάλ, αρκετά φιλόδοξο, με μπόλικη ζεστασιά από τον διοργανωτή αλλά και τον κόσμο και εξαιρετικά φιλόξενο για μπάντες αυτού του ήχου. Ένα φεστιβάλ που δείχνει ότι θα καθιερωθεί στις καρδιές σχημάτων του ήχου αλλά και φυσικά στους οπαδούς του ήχου και σε όσους σέβονται αυτές τις εξαιρετικές πρωτοβουλίες.

September 17, 2019

Κυριακή 15/9 είχαμε την ευχαρίστηση να δεχτούμε την πρόσκληση των Ανώριμων για την ακρόαση της νέας τους δουλειάς στα Zero gravity studios. Ας τα δούμε όλα με την σειρά τους τίτλος: Κώλαση (δεν είναι τυπογραφικό) αριθμός κομματιών 10. Τα κομμάτια έχουν αυτή τη φόρα ένα ογδoντικό feeling χωρίς κλισέ ή τη διάθεση να ακουστούν κάπως συγκεκριμένα. Για μια ακόμα φορά ξεδιπλώνεται αυτό που κάνει το σχήμα να είναι ξεχωριστό.

July 08, 2019

Όταν ανακοίνωθηκε οτι φέτος το Release Athens θα φέρει στην Αθήνα τους Manowar προκειμένου να δώσουν τη Final Battle μπροστά στο Ελληνικό κοινό (έτσι νομίζαμε τότε οτι θα είναι final μη κοιτάς που το αφεντικό μετά το γύρισε) η πρώτη μου σκέψη ήταν, ωπ! πόντος για το Release στο Rockwave για να δούμε θα μπορέσει να ανταποδώσει το γκολάκι;

July 01, 2019

Το Chania Rock Festival έχει μπει στην τελική του ευθεία και σχεδόν 17 χρόνια μετά το ξεκίνημά του, συνεχίζει να διατηρεί μια σταθερά ανοδική πορεία, προσφέροντας υψηλού επιπέδου ψυχαγωγία σε όσους επέλεξαν να το τιμήσουν με την παρουσία τους.

Copyright 2019. All Right Reserved.