Reviews

October 14, 2017
0 comments

Οι σπορές του US Metal στην δεκαετία του 80’ συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να βγάζουν διαμαντάκια που δυστυχώς δεν παίρνουν την προβολή που αξίζουν, όπως συνέβαινε παλιότερα. Οι Αμερικανοί Necrytis λοιπόν είναι νέοι αλλά και… παλιοί.

October 14, 2017
0 comments

   Είχαμε κάμποσα χρόνια να ακούσουμε δισκογραφικά νέα τους, αλλά φέτος επανέρχονται με ηχηρό τρόπο.Αρκετές φορές σκέφτηκα, μωρε λες να μην είναι καλά ενημερωμένα τα ιντερνετικά sites, και να μας παραπλανούν λέγοντας πως είναι ενεργοί?.Ευτυχώς όχι.

October 11, 2017
0 comments

   Στις 3 Νοεμβρίου πρόκειται να κυκλοφορήσει απο την Iron Bonehead Productions, το έβδομο σε αριθμό μουσικό δημιούργημα
των Kawir. Μάλιστα είναι ο δεύτερος διαδοχικός δίσκος μέσα σε δύο χρόνια, μαζί με το "Πάτερ Ήλιε Μήτερ Σελάνα" που φανερώνει 
την έντονη δραστηριότητα τους. Για τους λάτρεις της ιστορίας, οι Κάβειροι ήταν θεότητες αρχαίας Ελληνικής μυστηριακής λατρείας, 
που πρωτοεμφανίστηκε στην Λήμνο, την Ίμβρο, την Σαμοθράκη, και την Θήβα. Αργότερα επεκτάθηκε και σε άλλα μέρη.

October 11, 2017
0 comments

Να λοιπόν που ποτέ δεν είναι αργά… Τους Γερμανούς ToJa δεν τους είχα υπόψιν, ωστόσο η μπάντα έχει συμπληρώσει 10 χρόνια ύπαρξης και το φετινό V αποτελεί την πέμπτη τους κυκλοφορία. Η μπάντα που ιδρύθηκε από τους Tommy Rinn και JJ Thielking αρχικά ήταν μόνο ένα studio project αλλά με την προσθήκη μελών εξελίχθηκε σε κανονική live μπάντα, με πολλές εμφανίσεις εντός και εκτός Γερμανίας.

October 08, 2017
0 comments

 Το καλά κρυμμένο διαμαντάκι του Ολλανδικού Death/Thrash Metal που ονομάζεται Inquisitor, έρχεται ξανά στην επιφάνεια. Συγκρότημα του 1991  και μέχρι το 1997 που διαλύθηκαν, κυκλοφόρησαν κάποια demos, ένα σπλιτ με τους Desultory και το ντεμπούτο-δίσκαρο ‘’Walpurgis-Sabbath Of Lust’’ ο οποίος μάλιστα επανακυκλοφόρησε το 2014, όπως και τα demos τους (μιας και επανασυνδέθηκαν) από την Hammerheart (μπορείτε να διαβάσετε την παρουσίαση εδώ: http://metalzone.gr/reviews/inquisitor-walpurgis-sabbath-lust).

October 07, 2017
0 comments

Πέρασαν τα εικοσιπέντε χρόνια ύπαρξης οι Belphegor, σχήμα από την Αυστρία, που παίζει ανίερο death/black metal. Με τα δέκα άλμπουμ ως τώρα έχουν φτιάξει ένα σημαντικό και σεβαστό όνομα στις τάξεις του underground. Τώρα μέσω της Nuclear Blast κυκλοφορούν το ενδέκατο full length τους με τίτλο Totenritual

  Ο κιθαρίστας και τραγουδιστής Helmuth, το μόνο μέλος από το 1992, έχει μαζί του τον μπασίστα Serpenth, και τους βοηθάει ο ντράμερ Simon ‘’Bloodhammer’’ Shilling.

October 07, 2017
0 comments

 Υπάρχουν εκατοντάδες μπάντες που είτε επηρεάστηκαν βαθιά είτε κλωνοποίησαν την μουσική των Death.Από όλες τις περιόδους τους. Και καλά έκαναν μιας και μιλάμε για μια από τις καλύτερες μουσικές που έχουν γραφτεί στην μουσική μας. Πόσες όμως έκαναν το αντίστοιχο για τους Control Denied; Απειροελάχιστες και πολύ κακώς. Αυτό το λάθος έρχονται να διορθώσουν οι Καλιφορνέζοι Witherfall, μέλη των οποίων διετέλεσαν στους White Wizzard ενώ ο κιθαρίστας τους είναι ο τωρινός των Iced Earth.

October 06, 2017
0 comments

  Οι Butcher Babies είναι ένα μουσικό σχήμα από το Los Angeles και παίζουν metalcore…οι ίδιοι λένε ότι παίζουν και thrash…ασχολίαστο αυτό. Αυτόν τον μήνα εξαπολύουν, μέσω της Century Media, την τρίτη τους ολοκληρωμένη δουλειά, με απειλητικές διαθέσεις, με τίτλο  Lilith.

  Οι τραγουδιάρες  Heidi Shepherd και Carla Harvey, ο κιθαρίστας  Henry Flury, ο μπασίστας Jason Klein, και ο ντράμερ Chase Brickenden αποτελούν την μουσική ομάδα των Butcher Babies.

October 05, 2017
0 comments

Δεύτερο full length χτύπημα από τους Γερμανούς Stallion οι οποίοι πήραν τον χρόνο τους καθώς πέρασαν 3 ολόκληρα χρόνια από το Rise And Ride. Ωστόσο φαίνεται ότι η αναμονή άξιζε με το παραπάνω καθώς το From The Dead έρχεται να κουνήσει αρκετά κεφάλια με ταχύ και… τραχύ heavy metal. Εντασσόμενοι και αυτοί στο γενικότερο κίνημα της αναβίωσης του κλασσικού heavy metal ήχου, οι Stallion δεν πέφτουν στην παγίδα να παπαγαλίσουν τους ήρωές τους αλλά χτυπάνε τις κατάλληλες χορδές ώστε να ισορροπήσουν ανάμεσα στο χτες και το σήμερα.

October 05, 2017
0 comments

 Γι αυτούς που τους αρέσουν οι ταμπέλες, οι Grave Pleasures παίζουν apocalyptic death-rock. Με λίγα λόγια gothic rock, επιμεταλλωμένο. Ήδη οι Φιλανδοί (μέλη των οποίων έχουν διατελέσει σε πολλές metal και μη μπάντες όπως οι Beastmilk και Oranssi Pazuzu) έχουν κυκλοφορήσει ένα δίσκο το 2015 με τίτλο ‘’Dreamcrash’’ και περιοδέψανε στην Ευρώπη δυναμώνοντας τις σχέσεις τους σαν μουσικοί.

Copyright 2017. All Right Reserved.