Reviews

August 14, 2018

Μας έλειψε αυτό το mindfuck των Monster Magnet. Πέντε χρόνια απουσίας για τη συμμορία από το Νιού Τζέρσεϋ πριν επιστρέψει για να συνεχίσει να παίζει με το μυαλό μας ή όπως λέει ευθαρσώς και ο ίδιος ο τίτλος του άλμπουμ, να μας το πηδάει.

Τα τρία τελευταία άλμπουμ τολμώ να πω πως ήταν ένα μέτριο πήδημα, πως είναι ας πούμε όταν δεν έχεις χημεία με το άλλο σου μισό και τελικά βγαίνει ένα αποτέλεσμα κάπως αδέξιο και κοντά στο μέτριο;

August 11, 2018

Οι The Spirit πριν ένα χρόνο κυκλοφόρησαν το πρώτο τους δίσκο, μέσω της Eternal Echoes, με τον τίτλο ‘’Sound For The Vortex’’. Αυτές τις μέρες, ένα χρόνο μετά, στις 10 του Αυγούστου του 2018, η Nuclear Blast τον επανακυκλοφορεί σε 12’ βυνύλιο και σε cd. Με διαφορετικό εξώφυλλο, καθώς το πρώτο είχε μια extreme prog διάθεση και το δεύτερο βγάζει μια ανέμελη αλλά και μπερδεμένη death κυρίως διάθεση. Και έτσι, έστω και καθυστερημένα, υπέπεσε στην αντίληψη μου.

August 10, 2018

Όταν τραγούδι των Orange Goblin κάνει μπάσιμο με drums τότε ξέρεις ότι αυτός είναι ένας καλός οιωνός και πως θα ανταμειφθείς όπως έχεις ανταμειφθεί και στο παρελθόν σε παραπλήσιες καταστάσεις με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους Βρετανούς.

August 09, 2018

Κάπου στον παγωμένο βορρά οι  Belzebubs κάνουν την πρώτη  τους εμφάνιση, βγάζουν την πρώτη παγωμένη τους ανάσα με την κυκλοφορία του two track single ‘’Blackened Call’’. Προπομπός κυκλοφορίας αρχές του επόμενου έτους. Το οποίο κυκλοφορεί από την Century Media Records. Καθόλου άσχημη αρχή από τους  Belzebubs, που με την Century Media Records όπως αυτή μας πληροφορεί έχουν υπογράψει συμβόλαιο για τρία ολόκληρα full length.

August 08, 2018

Dee Snider αρχηγός, τραγουδιστής – front man, rock περσόνα που δεν ξαναβρίσκεις στο σύμπαν ολάκερο, αλλά και επιφανής celebrity που ο gossip τύπος ακολουθεί και καταγράφει την ζωή του. Αλλά και μια από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες που έχουν περάσει από την μουσική που αγαπάμε. Που πάντα στήριζε rock & metal καλλιτέχνες για την ελευθερία της καλλιτεχνικής τους έκφρασης και όχι μόνο.

August 07, 2018

Οι Tyranno είναι μια underground μπάντα thrash/death αγριάδας από την Βραζιλία. Έχουν από το 2014 ένα single ‘’Master Od Evil’’, ένα ep ‘’Master Of Sin’’, ένα split με τα πατριωτάκια και έτερους του underground Nightmare. Και πέρσι τέτοιοι καιρό ανεξάρτητα όπως του πρέπει του υπογείου, κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο full length ‘’Skulls, Horns & Lust’’. Τώρα από την Βραζιλία, έφτασε στο Metal Zone και στα δικά μου και πάντα ανοικτά για νέες προκλήσεις, ώτα, με μια χρονιά καθυστέρηση. Δεν μπορείς πια να εμπιστευτείς και αυτό το ΚΤΕΛ.

August 06, 2018

Από την παγερή Λευκορωσία μας έρχονται οι atmospheric black metallers Raven Throne. Υπάρχουν για μια δεκαπενταετία και εδώ θα μας απασχολήσουν για το νέο τους full length με τίτλο ‘’I miortvym snicca zołak...’’ το οποίο κυκλοφορεί κάμποσες εβδομάδες τώρα από την No Serviam Records.

August 05, 2018

Οι Lucifer είναι εδώ και πέντε χρόνια το νέο καλλιτεχνικό όραμα, που έγινε πραγματικότητα, της σαγηνευτικής ex – Oath Johanna Sadonis. Το 2015 κυκλοφόρησαν το ‘’Lucifer I’’. Που συνέχισε την καλή αίσθηση που είχε κάνει η Johanna με τα δυο Oath. Και από το 2017 έχει ένα δυνατό σύμμαχο στις καλλιτεχνικές της ανησυχίες. Τον κύριο Entombed Nicke Anderson, κιθαρίστας ή ντράμερ, που στα 80ς και στα 90ς μας είχε δώσει μαζί με την παρέα του, Nihilist, Entombed εκπληκτικά πράμματα. (Left Hand Path, Clandestine).

August 04, 2018

Οι Βρετανοί Her Despair κυκλοφορούν ένα ep, self-released, με τον τίτλο να τα λέει όλα για το τι θέλουν να μας μεταδώσουν, ‘’Mounography’’. Τρία χρόνια μετά από το ντεμπούτο full length ‘’Hymns For The Hopeless’’. Τότε το 2015 ήταν one man band, το καλλιτεχνικό όχημα του αυτοαποκαλούμενου τραγουδιστή ως J και με το ένα πόδι στο goth/rock των Fields Of The Nephilim και με το άλλο στο goth/doom death των My Dying Bride.

July 30, 2018

Όταν ένα άλμπουμ ξεκινάει εκρηκτικά με τους στίχους "Put up your fists & Fight" τότε ενστικτωδώς προετοιμάζεις τις αισθήσεις σου για να "πυγμαχήσουν" με μια κατάσταση τεταμένη. Αυτό είναι το νέο άλμπουμ των Otep με τίτλο "Kult 45" οι οποίοι έφθασαν αισίως τα οκτώ!! Τελευταία φορά που είχα ασχοληθεί σαν ακροατής με την μπάντα ήταν πριν πολύ καιρό και από τότε έχει μπει πολύ νερό στο αυλάκι.

Copyright 2018. All Right Reserved.