Reviews

January 13, 2019

Ένα από τα καλύτερα ντεμπούτο άλμπουμ της χρονιάς πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 8 Φεβρουαρίου από την 7Hard Records. Βέβαια όσοι βρέθηκαν στην πιο πρόσφατη ζωντανή εμφάνιση των Voidnaut μπόρεσαν να το προμηθευτούν ήδη πριν το τέλος του 2018 αλλά η επίσημη κυκλοφορία είναι σε λίγες μέρες. Πρόκειται για ένα άλμπουμ που με έχει ενθουσιάσει ήδη από την προ ακρόαση που κάναμε στα Devasoundz.

January 13, 2019

Οι Show Your Face είναι ένα σχήμα που παίζει modern metal, εδώ από την χώρα μας. Πιο συγκεκριμένα από την Καρδίτσα. Υπάρχουν από το 2007.  Πριν κάμποσο καιρό, τον Φλεβάρη του 2017 κυκλοφόρησαν το τρίτο τους full length με τον λιτό τίτλο ‘’III’’. Κυκλοφόρησε μέσω της Straight From The Heart Records.

December 24, 2018

Είναι από τις λίγες φορές που ακούω ένα άλμπουμ να ξεκινάει τόσο ήσυχα σε βαθμό πένθους αλλά συγχρόνως και τόσο εντυπωσιακά. Ο λόγος για το "Wasteland" των Riverside, το νέο τους πόνημα με όλη τη σημασία της λέξεως.

December 23, 2018

Beautiful wreckage είναι ο τίτλος του δεύτερου album των Soul to take μιας μπάντας που ακολουθεί το μοντέρνο μονοπάτι του σκληρού ήχου. Έντονος πειραματισμός συγκερασμός ιδεών, ιδιωμάτων οριοθετούν τον ήχο στα πλαίσια του όποιου κινούνται τα 10 κομμάτια που περιέχει η συγκεκριμένη δουλειά. Η μουσική διαδρομή: παρόμοιο με τον πρώτο δίσκο όμως αυτή τη φορά ο χρόνος έχει κάνει το θαύμα του. Το σχήμα έχει δέσει καλύτερα και το κυριότερο υπάρχει πλέον χημεία , αυτή τη φορά  οι Soul to take είναι πιο συγκεκριμένοι στο τι θέλουν να παίξουν.

December 23, 2018

Στην Γερμανία φύεται μια εξαιρετική ποικιλία thrash metal. Και εδώ και είκοσι πέντε χρόνια, ένας από τους καρπούς της, οι Hate Squad, thrashάρουν, grooveάρουν, βάζουν στην αγάπη τους στο thrash, τζούρες από αγαπημένες τους μπάντες. Και τώρα αισίως φτάνουν να κυκλοφορήσουν, μέσω της Massacre Records, τον έβδομο δίσκο τους με τίτλο ‘’Reborn from Ashes’’.

Βάζοντας στο εξώφυλλο, ένα κύκνο, έτοιμο να πετάξει, μέσα από ένα γκρίζο έδαφος σε ένα κατά γαλανό ουρανό, λίγο μας παραπλανούν, ή κάπως μας υποδέχονται στον κόσμο τους γαλήνια πριν μας βάλουν μέσα στην καρδιά της καταιγίδας.

December 17, 2018

Οι Αμερικάνοι metalcore, Unearth έφτασαν αισίως? στον έβδομο δίσκο, με την κυκλοφορία του ‘’Extinction(s)’’ από την εταιρία Century Media Records.

December 12, 2018

Οι hardcore θρύλοι της Νέας Υόρκης, Sick Of It All έφτασαν αισίως στον δωδέκατο studio album τους με τον ευφάνταστο τίτλο ‘’Wake The Sleeping Dragon’’. Κυκλοφορεί ελεύθερο, να προσέχετε, από την Century Media Records σε διάφορες εκδόσεις cd και βυνυλίου.

December 06, 2018

Οι Lacuna Coil, μάλλον για να γιορτάσουν τα είκοσι χρόνια στην metal παγκόσμια για σκηνή, κυκλοφορούν ένα dvd, blue ray, 2 cd από ζωντανή κινηματογράφηση – ηχογράφηση, μέσω της Century Media Records και φέρει τον βαρύ τίτλο ‘’The 119 Show - Live in London’’.

December 04, 2018

Οι Αθηναίοι Spinball υφίστανται σαν μπάντα από το 2006, κυκλοφόρησαν το πρώτο τους demo το 2007, ενώ το 2011 έκαναν το δισκογραφικό τους ντεμπούτο με το Roger’s Fable.

Το Shadows με το οποίο καταπιανόμαστε εδώ, κυκλοφόρησε το 2015 αλλά μάλλον κάπου χάθηκε στα σκοτεινά στενά του κυβερνοχώρου, με αποτέλεσμα να φτάσει σε μας πριν λίγο καιρό. Ότι όμως βρίσκει το δρόμο του προς το metalzone, αυτομάτως δικαιούται και το χώρο του, οπότε εδώ είμαστε.

November 19, 2018

Ιρλανδοί, και αυτό απαντάει σε πολλά καυτά, καυτά και τσουροφλίζοντα ερωτήματα, οι The O'Reillys And The Paddyhats. Παίζουν τα Ιρλανδικά τους, folk το λένε παντού αυτό, celtic folk,  και punk λέει, μαζί με μπόλικια rock ‘n’ roll διάθεση, και την μεταδίδουν τουλάχιστον σε μένα σαν ακροατή, μαζί με φρέσκια ενέργεια και πολλές όμορφες μελωδίες. Και όλα αυτά ακούγοντας το τρίτο τους studio album, ‘’Green Blood’’ που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες από την Metalville. ‘Εχουν και πολλά compilations, περισσότερα από τους δίσκους τους. Καθώς και κονσέρτα με ορχήστρες, προφανώς συμφωνικής μουσικής.

Copyright 2019. All Right Reserved.