Atrophy - Asylum

ΑΣΥΛΟ ΓΙΑ ΥΠΕΡΤΡΟΦΙΚΕΣ METAL ΚΑΡΔΙΕΣ

Κάποτε οι Atrophy, Heresy, στα πολύ πρώτα τους, είχαν εκεί στα 80ς, δημιουργήσει με τα δυο τους άλμπουμ, ‘’Socialized Hate’’ του 1988 και κυρίως το ‘’Violent by Nature’’ του 1990 μια thash metal οντότητα εκεί στην Arizona στην U.S.A. Τώρα και αφού επανασυνδέθηκαν στην καρδιά των καραντινών το 2021 κυκλοφορούν το τρίτο τους full length μέσω της Massacre Records υπό τον τίτλο ‘’Asylum’’.

Οι Atrophy του 2024 είναι κατά βάσιν ο τραγουδιστής Brian Zimmerman. Όλοι άλλοι είναι φρέσκοι στην μπάντα όπως οι κιθαρίστες Mark Coglan (rhythm) και Nathan Montalvo (lead). Ο μπασίστας Josh Gibbs που τον έχουμε ανταμώσει και στους Malevolent Creation αλλά και στους Solstice τους deathάδες. Και ο τυμπανιστής, που απλά έπαιξε εδώ, Jonas Schütz.

Το ‘’Asylum’’, μας το δείχνουν καθαρά και στο σαν από ταινία τρόμου εξώφυλλο, είναι το δικό τους (μας) old school thrash άσυλο, το δικό μας σανατόριο, που το βρίσκουμε ακούγοντας τον δίσκο. Εννιά κομμάτια, εννιά δωμάτια – κελιά μουσικών ψυχικών ηλεκτροσόκ, από αυτά που ο καθείς μας ευχαριστιέται. Οι Atrophy thrashάρουν αλλά παλαιά και γκαραντί θα οδηγήσουν όλους σε πολλαπλά headbanging επεισόδια. Τα ‘’Punishment For All’’, ‘’High Anxiety’’, ‘’Seeds Of Sorrow’’, ‘’Distortion’’, ‘’Bleeding Out’’, ‘’American Dream’’με την συμμετοχή του Kragen Lum, ‘’Close My Eyes’’, ‘’The Apostle’’ και το ‘’Five Minutes 'Til Suicide’’ είναι αυτά τα κομμάτια - κελιά και βάζουν στην σωστή τους θέση όλα. Όλα εκτός από σβέρκους και λοιπό μυοσκελετικό που καταπονούνται βάναυσα σε κάθε λεπτό ακρόασης του ‘’Asylum’’. Βάλτε και την δυναμική φωνή του Brian Zimmerman που βάζει σε ακόμα πιο δυνατά thrash πεδία το κάθε σημείο του κάθε κομματιού. Είναι και η παραγωγή τέτοια που ούτε γυαλίζει, αλλά ούτε και χαντακώνει το κάθε ήχο την κάθε στιγμή και έτσι το όλο πια μοιάζει να είναι ανεβαστικό και απόλυτο thrash όργιο!!!

 

 

 

 

 

Copyright 2024. All Right Reserved.