GOBLIN, ΕΝΑΣ ΘΡΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Goblin... τι να πρωτοαναφέρει κανείς για αυτή την μπάντα; Εάν είσαι κινηματογραφόφιλος έχεις ακούσει soundtrack τους σίγουρα, εάν είσαι λάτρης του progressive rock , τους έχεις ακουστά σίγουρα, εάν πάλι είσαι λάτρης του Ιταλικού prog σίγουρα είναι μια από τις πρώτες  μπάντες που θα σου έρθουν στο μυαλό μαζί με P.F.M., Le Orme, Area κλπ. Εάν πάλι είσαι οπαδός των Giallo και του Ιταλικού prog rock ήδη μετράς τις μέρες.

Ξεκινώντας σαν Cherry Five το 1975 με καθαρά prog rock ύφος και αλλάζοντας όνομα την ίδια κιόλας χρονιά για συνεργασία με τον Giorgio Caslini στο soundtrak για το Profondo Rosso ("Deep Red") του Dario Argento μέχρι και το "Four of A Kind" του 2015 οι Goblin είναι μια μπάντα που παρά τις αλλαγές του μουσικού στυλ της , την φυγή μελών της κλπ είναι εδώ και έστω σε αυτή την χρονική περίοδο θα εμφανιστούν εν Ελλάδι.

Λόγοι που θα πρέπει να πας σε αυτό το live :

* Γουστάρεις ταινίες με μαχαίρια, γάντια και J&Β (gialli)

* Θες να δεις μια από τις σημαντικότερες παγκοσμίως κινηματογραφικές μπάντες να παίζουν live τα θέματα των Suspiria , Profondo Rosso, Tenebre

* Είσαι οπαδός του Progressive Rock και πόσο μάλιστα του Ιταλικού, οπότε δεν θες να χάσεις την ευκαιρία να δεις μια από τις πιο σημαντικές μπάντες της σκηνής , live, στην χώρα σου.

* Οι Goblin δεν είναι από τις μπάντες που παίζουν όπου τους καλέσουν, κάνουν επιλεγμένες εμφανίσεις, και μάλλον δεν πρόκειται να τους ξαναδείς επί Ελληνικού εδάφους

*Θα δεις on stage τα 4/5 ενός πραγματικά θρυλικού συγκροτήματος

* Είσαι fan των Dario Argento, George Romero, Joe D Amato και γενικά horror fan.

Agostino Marangolo (Drummer των Goblin) Είναι από μόνος του λόγος για να τους δεις.

Κείμενο επιμέλεια : Lampros Alkahest Tennes

Copyright 2024. All Right Reserved.