ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ “EYES OF A STRANGER” AΠΟ ΤΟΝ GEOFF TATE

Mπορείτε να δείτε παρακάτω ένα νέο βίντεο από τον Geoff Tate, σε μια ακουστική εκτέλεση του κλασικού "Eyes of a Stranger" των QUEENSRŸCHE, με τον Kieran Roberston, κιθαρίστα του Τate στους OPERATION: MINDCRIME, και έναν ντόπιο κιθαρίστα σε μια μικρή τοπική παμπ στην Περούτζια της Ιταλίας. Αυτή η εμφάνιση ήταν μέρος της περιοδείας Back Stage Pass Travel στην Ιταλία το Δεκέμβρη του 2019.

Ο Tate είπε πρόσφατα ότι ξεκίνησε αυτήν την "περιοδεύουσα εταιρεία" για να πάρει τους ανθρώπους στο δρόμο μαζί του και να τους δείξει τον "κόσμο" του. "Όχι μόνο παίρνουμε τους ανθρώπους σε ξεναγήσεις στα αξιοθέατα στην περιοχή που επισκεπόμαστε, αλλά επίσης περικυκλώνουμε τους εαυτούς μας με μουσική", εξήγησε. "Και υπάρχουν μουσικοί που διασκεδάζουν τους καλεσμένους σχεδόν συνεχώς. Είναι αρκετά τρελό."

Ο Geoff Tate πέρασε τα τελευταία δύο χρόνια γιορτάζοντας τα 30 χρόνια του "Operation: Mindcrime", εκτελώντας το LP στο σύνολό του σε ευρωπαϊκές και αμερικανικές ξεναγήσεις. Θα παρουσιάσει live τα "Rage For Order" και "Empire" ολόκληρα στην "Επετειακή Περιοδεία για τα 30 χρόνια του Empire" το 2020.

Ας ελπίσουμε ότι οι παλιοί ήρωες θα κάνουν κάτι παραπάνω από συναυλίες και επανεκτελέσεις παλιών ύμνων. Δείτε παρακάτω το εν λόγω βίντεο από την Ιταλία.

 

Γιώργος “Killing Words” Πετρουλάκης

Copyright 2024. All Right Reserved.