Η ΤΡΙΤΗ ΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ENTOMBED A.D.

Οι Entombed A.D. από τα απομεινάρια των θρυλικών Σουηδών deathsters Entombed, έφτασαν ήδη στην φάση της δημιουργίας για τον τρίτο τους δίσκο, που αναμένεται στα τέλη του 2018 και  που θα διαδεχθεί τους ‘’Dead Dawn’’ του 2016 και το ‘’Back To The Front’’  του 2014. Στο τρίτο αυτό καλλιτεχνικό τους πόνημα, οι L.G. Petrov, φωνητικά, Nico Elgstrand  & Guilherme Miranda, κιθάρες, Victor Brandt, μπάσο,  Olle Dahlstedt – Drums, θα μπουν στο στούντιο για την προ παραγωγή, ηχογράφηση και λοιπές απαραίτητες ενέργειες.  

Και ευκαιρίας δοθείσης, ο L.G. Petrov επισήμανε για ακόμα μια φορά σε συνέντευξή του, το ότι οι Entombed A.D. είναι ακριβώς το ίδιο πράμμα με τους Entombed, και ότι είναι μια φυσική συνέχεια τους, το πόσο αναγκαία ήταν αυτή η αλλαγή του ονόματος για να αποφύγουν νομικές περιπέτειες με τον παλαιό κιθαρίστα των Entombed Alex Hellid για την χρήση του ονόματος.

Τώρα για την δημιουργική έκρηξη των τελευταίων χρόνων, αλλά και για την καλλιτεχνική εξέλιξη για τους Entombed A.D  ή όπως αλλιώς θέλουν να ονομάζονται, ο L.G. Petrov επισημαίνει ότι θέλουν πάντα να βιώνουν καινούρια πράγματα. να έχουν καινούριες εμπειρίες, να ανακαλύπτουν νέους δρόμους, καλλιτεχνικούς και έκφρασης, και αυτό να γίνεται και να ξαναγίνεται.

Αναμένουμε για το καινούργιο βήμα των Entombed A.D., αν και οι ένδοξες μέρες των τριών πρώτων δίσκων τους, πολύ δύσκολα θα τις ξανά νιώσουμε.

 

Copyright 2024. All Right Reserved.