ΝΕΟ VIDEO CLIP ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ‘’ANTICULT’’ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ DECAPITATED

DECAPITATED - Kill The Cult (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

Οι Πολωνοί deathsters Decapitated, με τις γνωστές δικαστικές φουρτούνες που πέρασαν πρόσφατα, που από ότι φαίνεται την έβγαλαν σαν παλικάρια, προχώρησαν μπροστά και αυτές τις μέρες μας έδωσαν για  το κομμάτι ‘’Kill The Cult’’ ένα official video clip. Το κομμάτι προέρχεται από το περσινό full length, πέρσι τον Ιούλιο κυκλοφόρησε μέσω της Nuclear Blast Records, και είχε κάνει καλή αίσθηση στους οπαδούς, με τίτλο ‘’Anticult’’. Και αυτό το video clip σκηνοθέτησε ο Lucasz Jaskak, ο οποίος είχε πρόσφατα σκηνοθετήσει και το video clip για το  ‘’Never’’ από τον ίδιο δίσκο.

Ο κιθαρίστας των Decapitated Wacław J. Kiełtyka, γνωστός σαν Vogg μίλησε για το μέλλον των Decapitated και είπε ότι και αυτός και οι σύντροφοί του είναι έτοιμοι να επανέλθουν δυο μήνες μετά την κατάρρευση όλων των εναντίων τους κατηγοριών, για απαγωγή και βιασμό στην Washington.

Αναμένουμε καινούρια πράμματα, αλλά και ζωντανές εμφανίσεις από τους Decapitated, καθώς και πέρσι τους περιμέναμε να μας έρθουν, αλλά με όλα αυτά τα θέματα δυστυχώς ακύρωσαν τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους με τους  Kreator.

Copyright 2024. All Right Reserved.