ΟΙ HIDDEN INTENT ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗ SCARLET RECORDS

Το thrash τρίο από την Αδελαΐδα, Hidden Intent, υπέγραψαν με την Scarlet Records για την κυκλοφορία του νέου τους album “Fear, Prey, Demise”.

Οι Αυστραλοί έχουν γίνει γνωστοί για το 80s oriented thrash metal τους, που αγκαλιάζει τόσο την Αμερικάνικη όσο και την Ευρωπαϊκή σκηνή, καθώς και για τα γεμάτα ενέργεια live τους και το “party” thrash τους.

Με τον τραγουδιστή/μπασίστα Chris McEwen (ex-Abyzmal, ex-Obsidian Aspect) στα ηνία και τις κιθάρες του Phil Bennett (ex-Desert Eagle/TKBF), το τρίο πλέον συμπληρώθηκε με την πρόσφατη είσοδο του Paul Lewis (Hawkai, ex-Death Boundaries, ex-Tidal) στα drums.

Οι Hidden Intent μέχρι τώρα έχουν κυκλοφορήσει το πολύ καλό ντεμπούτο τους ‘Walking Through Hell’ το 2014, έχουν κάνει support στην Made In China Tour των Δανών Artillery, έχουν μοιραστεί τη σκηνή με μπάντες όπως οι Helloween, Queensrÿche, Anvil, Venom Inc κτλ.

Η παραγωγή του νέου τους album “Fear, Prey, Demise” έγινε από τον Andrew Kite στα Against The Grain Studios και θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουλίου.

Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα.

Copyright 2024. All Right Reserved.