ΟΙ MÖTLEY CRÜE ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ

Χαράς ευαγγέλια για τους οπαδούς των Mötley Crüe. Μετά την τεράστια επιτυχία της βιογραφικής ταινίας τους με τίτλο “The Dirt” στο Netflix, οι Mötley Crüe είδαν ένα τεράστιο κύμα από νέους ακροατές να ενδιαφέρεται για το συγκρότημα, και έτσι, 6 χρόνια μετά την υπογραφή μιας συμφωνίας για τη διακοπή συναυλιών, το συμβόλαιο αυτό το ακύρωσαν, σύμφωνα με ένα βίντεο που ανέβασε η μπάντα στο επίσημο κανάλι της στο You Tube.

Να θυμίσουμε ότι τα μέλη του συγκροτήματος χώρισαν στους δρόμους τους χωρίς να μιλήσουν μεταξύ τους, μετά την τελευταία συναυλία τους, που την ονόμασαν “The Final Show”, στις 31 Δεκεμβρίου του 2015.

Οι Vince, Nikki, Mick και Tommy δεν συναντήθηκαν πάλι μέχρι το 2018 για να συμμετάσχουν στην παραγωγή της ταινίας “The Dirt”, η οποία τους έφερε ξανά κοντά. Το “The Dirt” απολαμβάνει επί του παρόντος μια βαθμολογία της τάξης του 95% στο Rotten Tomatoes. Η τεράστια παγκόσμια επιτυχία που παρουσίασε η ταινία, είδε τη δημοτικότητα των Mötley Crüe να φτάνει σε νέα υψηλά επίπεδα, τοποθετώντας τη μουσική της μπάντας στην κορυφή των παγκόσμιων charts, με τις ηλικίες 18-44 να αντιπροσωπεύουν πλέον το 64% της βάσης οπαδών του συγκροτήματος. Επιπλέον, μέσα σε έξι μήνες μετά την κυκλοφορία του “The Dirt”, οι Mötley Crüe είδαν αύξηση κατά σχεδόν 350% των ροών της μουσικής τους σε όλες τις πλατφόρμες ροής.

Ωστόσο, οι περισσότεροι από τους νέους οπαδούς δεν είδαν ποτέ καμία από τις θρυλικές ζωντανές εμφανίσεις τους, και έτσι η επανασύνδεση και η ακύρωση του συμβολαίου για παύση συναυλιών ήταν μονόδρομος.

Γιώργος Πετρουλάκης

Copyright 2024. All Right Reserved.