ΟΙ METALLICA ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ MUSIC FOR NATIONS

Η Music For Nations, είναι μια θρυλική δισκογραφική εταιρεία στον χώρο του metal, και έχει συμβάλει σημαντικά στη γιγάντωση του είδους, ειδικά τη δεκαετία του ’80.

Ο ιδρυτής της εταιρείας, Martin Hooker, έφυγε από τη ζωή πριν λίγες μέρες, και οι Metallica δεν τον ξέχασαν, στέλνοντας το παρακάτω μήνυμα:

Metallica: "Είμαστε βαθιά λυπημένοι που ακούσαμε ότι ο Martin Hooker, ο άνθρωπος που δημιούργησε την Music For Nations - η πρώτη μας δισκογραφική εταιρεία στο Ηνωμένο Βασίλειο - το 1983, δε βρίσκεται πια μαζί μας.

Χάρη στην ακλόνητη υποστήριξη του Martin, τα “Kill 'Em All”, “Ride The Lightning” και “Master of Puppets” έγιναν όλα χρυσά στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εξίσου σημαντική ήταν η βοήθειά του να κάνει την Αγγλία μια ζεστή και φιλόξενη χώρα για μας, σε μια σημαντική στιγμή της καριέρας μας. Ευχαριστούμε για την αγάπη, την υποστήριξη και τις αναμνήσεις Martin, αναπαύσου εν ειρήνη”.

Στο παρακάτω βίντεο, που γυρίστηκε το 2012, ο Martin Hooker μιλάει για την υπογραφή των Twisted Sister, την ίδρυση της Music For Nations, και τη σύναψη συμφωνίας με τους Metallica.

Γιώργος Πετρουλάκης

Copyright 2024. All Right Reserved.