Ο MICHAEL ROMEO ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΙΣΚΟ

Ο Michael Romeo κιθαρίστας, συνθέτης, ψυχή των progressive power metallers Symphony X, ανακοίνωσε και σίγουρα μας έκανε χαρούμενους, και ανυπόμονους μαζί, ότι στις 27 Ιουλίου από την Music Theories Recordings / Mascot Label Group, τον επόμενο προσωπικό του δίσκο με τίτλο ‘’War Of The Worlds/Part I’’. Ουσιαστικά διαδέχεται το ‘’The Dark Chapter’’ του…1995 που ήταν ο πρώτος δίσκος από το προσωπικό του σχήμα.

Είναι ένα φιλόδοξο καλλιτεχνικό πρότζεκτ με δέκα καινούρια κομμάτια, που όπως διευκρινίζει ο ίδιος έχει τοποθετήσει πολλά στοιχεία από τις μουσικές που αγαπάει: "It's me putting all the things I love about music in a blender," είναι τα ακριβή λόγια του. Και όλα έχουν να κάνουν με χαρά της δημιουργίας και διασκέδαση ταυτόχρονα συμπλήρωσε.

Ο Michael Romeo πραγματοποίησε τις ηχογραφήσεις για το ‘’War Of The Worlds/Part I’’ σε μια περίοδο ενάμιση χρόνου περίπου, στο προσωπικό του στούντιο,  που το ονόμασε ‘’The Dungeon’’ παρμένο από την σύζυγο του, στο Hazlet στο  New Jersey.

Αναμένουμε για να ακούσουμε το ‘’War Of The Worlds/Part I’’, και πιστεύουμε ότι θα δικαιώσει τις προσδοκίες μας, καθώς έχει αποδείξει το πόσο καλός συνθέτης και μουσικός είναι, και μετά μάλλον θα αδημονούμε για το πότε θα έχουμε το  Part II.

Copyright 2024. All Right Reserved.