Ο TONY CAREY ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ RAINBOW

Το Ρωσικό Good Times Rock έκανε συνέντευξη με το πρώην μέλος των Rainbow τον κιμπορντίστα Tony Carey για την εμπειρία του στο συγκρότημα.

Σχετικά με την διαφορά μεταξύ του Ritchie Blackmore και του Ronnie James Dio:
“Είδα μερικά βίντεο του Ronnie στο YouTube που ήταν μεθυσμένος σε ένα tour bus και αυτό δεν ήταν καλό, αλλά δύο λέξεις σχετικά με το γιατί ο Ronnie Dio είναι τόσο συμπαθητικός – Είναι Αμερικάνος. Μεγάλη διαφορά. Πραγματικά μεγάλη. Όταν έγινα μέλος της μπάντας ο Ronnie ήταν σαν θείος μου. Ήταν 14 χρόνια μεγαλύτερος μου, και ποτέ δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Τον αγαπούσα και αγαπούσα και την Wendy που ήταν γυναίκα του και manager του. Ο Ronnie ήταν υπέροχος. Είχε πάντα θετική διάθεση, ποτέ δε μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα.”

Σχετικά με το Live άλμπουμ On Stage:
“To On Stage ήταν ο τρόπος που οι Rainbow έπρεπε να ακούγονται. Στο στούντιο – όχι τόσο. Αλλά το 1975, 1976 αυτό που κάναμε ήταν αυτό που ήταν η μπάντα. Είχαμε πραγματικά πολύ καλή σύνθεση. Όλα όσα παίξαμε ήταν αυτοσχεδιασμός και ποτέ δεν παίξαμε το ίδιο δύο φορές. Είχαμε απίστευτη ενέργεια και όλοι ήθελαν να τα δώσουν όλα κάθε βράδυ. Δεν ήμασταν τρομεροί αλλά κάποιες φορές ήμασταν πραγματικά καλοί. Αυτό είναι πραγματικά αδύνατο να το μεταφέρεις σε έναν δίσκο. Μερικές μπάντες είναι καλύτερες στον δίσκο, και όχι τόσο καλές στις ζωντανές εμφανίσεις, και μπορώ να πω ότι ήμασταν καλύτεροι όταν παίζαμε ζωντανά. Θα μπορούσαμε να παίζουμε ένα τραγούδι για 15 με 20 λεπτά.”

Σχετικά με μία πιθανή συνεργασία με τον Blackmore:
“Ποτέ δε θα με ρωτήσει, ποτέ. Έφυγα για κάποιο λόγο. Δε τα πηγαίναμε καλά. Με απέλυσε 2 φορές και με έφερε πίσω τρεις, και την τέταρτη φορά απλά έφυγα γιατί είχε γίνει υπερβολικά περίεργος. Είναι πολύ περίεργος τύπος, τουλάχιστο τότε, έχω να τον δω 40 χρόνια. Πίστεψε με είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα τον καλέσει”

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη ΕΔΩ

Copyright 2024. All Right Reserved.