AVANTASIA: ΕΞΩΦΥΛΛΟ KAΙ TRACKLISTING ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥ

Avantasia, το συμφωνικό power metal συγκρότημα του οποίου ηγείται ο Tobias Sammet (Edguy), έδωσε στη δημοσιότητα το tracklisting αλλά και το εξώφυλλο του νέου του δίσκου που θα τιτλοφορείται Moonglow. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει την 1η Φεβρουαρίου 2019 μέσω της Nuclear Blast. Το εξαιρετικό εξώφυλλο που μπορείτε να δείτε πιο κάτω είναι έργο του Alexander Jansson.

Ο Tobias Sammet δήλωσε σχετικά: «Είναι ζωντανό! Μετά από παραπάνω από 2 χρόνια σκληρής δουλειάς και κάτι που, τον τελευταίο καιρό, έμοιαζε με 71 συνεχόμενες νυχτερινές βάρδιες, είμαστε έτοιμοι να απελευθερώσουμε το Moonglow στο σύμπαν. Πιστεύω ότι είναι το πιο πλούσιο και λεπτομερές άλμπουμ που έχουμε δημιουργήσει. Χωρίς να θέλω να φανώ υπερβολικά φιλόδοξος, νομίζω ότι υπάρχει πολλή αγάπη για την λεπτομέρεια εκεί μέσα. Οι Avantasia είναι η απόλυτη παιδική χαρά όπου μπορούν να γίνουν πραγματικότητα τα πιο τρελά όνειρα ενός μουσικού: Κελτικά και world music στοιχεία, μεγάλες χορωδίες, ατμοσφαιρικό υλικό, απίστευτες φωνητικές ερμηνείες από τους guest τραγουδιστές και φυσικά όλα αυτά μέσα σε αυτό που αποκαλώ τον τυπικό Avantasia ήχο. Κάποιος από την μουσική βιομηχανία μου είπε ότι αυτή η πλούσια φύση του ήχου κάνει τον δίσκο δύσκολο στο να προωθηθεί και να πουληθεί σε συγκεκριμένο κοινό, δεν ταιριάζει στο σύγχρονο μουσικό τοπίο και “αν κοιτάξεις γύρω σου, κανένας δεν ακούγεται έτσι”. ΑΚΡΙΒΩΣ! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Ανυπομονώ για την κυκλοφορία του Moonglow και για να πάρω όλους τους φίλους μου από την οικογένεια των Avantasia και να βγούμε στην παγκόσμια περιοδεία για το Moonglow”.

Το tracklisting του Moonglow:

01. Ghost In The Moon

02. Book Of Shallows

03. Moonglow

04. The Raven Child

05. Starlight

06. Invincible

07. Alchemy

08. The Piper At The Gates Of Dawn

09. Lavender

10. Requiem For A Dream

11. Maniac

12. Heart (bonus track)

Σημειώνεται ότι στο Moonglow πέρα από τους… συνήθεις ύποπτους Ronnie Atkins, Jorn Lande, Eric Martin, Geoff Tate, Michael Kiske και Bob Catley μεταξύ άλλων, το ντεμπούτο τους στους Avantasia κάνουν και άλλοι γνωστοί τραγουδιστές όπως η Candice Night, ο Hansi Kursch και ο Mille Petrozza.

avantasia_moonglow.jpg

Copyright 2024. All Right Reserved.