CANNIBAL CORPSE: ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ PAT O'BRIEN

Μία εβδομάδα μετά την σύλληψη του κιθαρίστα των Cannibal Corpse Pat O’ Brien για διάρρηξη, οπλοκατοχή και αντίσταση κατά των αρχών, η μπάντα εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σαν μπάντα και σαν άτομα θέλουμε μόνο το καλύτερο για τον φίλο και συνεργάτη μας Pat. Αν και δεν μπορούμε να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό, θέλουμε όλοι να ξέρουν ότι ο Pat έχει όλη την βοήθεια που χρειάζεται και εκτιμά την αγάπη και την υποστήριξη από τους φίλους των Cannibal Corpse σε όλο τον κόσμο.

Ο Pat βρίσκεται επί του παρόντος με την οικογένειά του και φίλους και ανυπομονεί για μια υγιή επιστροφή κάποια στιγμή. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, η περιοδεία των Cannibal Corpse θα πραγματοποιηθεί όπως έχει σχεδιαστεί  και θα παιχτούν όλες οι συναυλίες.»

patrick-obrien-cannibalcorpse-chelsea-laurengettywireimage_0.jpg

Όσον αφορά το συμβάν που οδήγησε στην σύλληψή του, ο O’Brien εισέβαλλε στην κατοικία ενός γείτονα του, έριξε μια γυναίκα στο έδαφος και έτρεξε κατόπιν στην αυλή του σπιτιού όπου κρύφτηκε πίσω από τον φράχτη. Όταν περικυκλώθηκε από αστυνομικούς επιχείρησε να τους επιτεθεί και μαχαίρι αλλά ακινητοποιήθηκε με όπλο ηλεκτρισμού και συνελήφθη. Την ίδια ώρα, το σπίτι του φλεγόταν ενώ γίνονταν συνεχείς εκρήξεις από πυρομαχικά που είχε στην κατοχή του ο O’Brien, μεταξύ αυτών και στρατιωτικές χειροβομβίδες οι οποίες ενίσχυσαν την πυρκαγιά η οποία εν τέλει έκαψε το σπίτι του ολοσχερώς, με τους πυροσβέστες να παλεύουν επί ώρες να περιορίσουν την φωτιά, για την οποία πάντως δν απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον O’Brien.

Η Deana Mazurkiewicz, σύζυγος του ντράμερ της μπάντας Paul Mazurkiewicz, η οποία προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για τον O’Brien μέσω της πλατφόρμας MightyCause.com έγραψε ότι ο O’Brien δεν είχε το σπίτι του ασφαλισμένο και ότι ο κόσμος δεν θα πρέπει να βγάζει βιαστικά συμπεράσματα πριν ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες του συμβάντος.

Οι Cannibal Corpse έχουν προγραμματίσει να βγούν σε μια co-headline περιοδεία αυτή την άνοιξη με τους Morbid Angel και τους Immolation, έχοντας μαζί τους και τους Necrot και τους Blood Incantation, ενώ πρόκειται να ανοίξουν τις εμφανίσεις των Slayer σε επιλεγμένες ημερομηνίες της αποχαιρετιστήριας περιοδείας των thrash θρύλων.

Copyright 2024. All Right Reserved.