CARNAL FORGE: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΝΕΟ ΔΙΣΚΟ

Carnal Forge - Parasites (Official Lyric Video)

Τους Carnal Forge τους θυμάστε; Οι Σουηδοί thrashers μας είχαν παρουσιάσει κάποιους ενδιαφέροντες δίσκους στα early 00’s ωστόσο από το 2010 η μπάντα είχε μπει ουσιαστικά στον πάγο, κυκλοφορώντας μόνο 2 singles, με την τελευταία της full length κυκλοφορία να είναι το Testify For my Victims πίσω στο 2007.

Ωστόσο η μπάντα φαίνεται ότι επιστρέφει δριμύτερη καθώς έδωσε χτες στην δημοσιότητα ένα lyric video για ένα νέο κομμάτι με τίτλο Parasites, το οποίο θα περιλαμβάνεται στον νέο τους δίσκο ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιανουαρίου μέσω της ViciSolum Productions και θα τιτλοφορείται Gun To Mouth Salvation.

Το ιδρυτικό μέλος και κιθαρίστας Jari Kuusisto είπε σχετικά: «Παραιτήθηκα από τους Carnal Forge μετά τον τελευταίο δίσκο γιατί απλά είχα κουραστεί με όσα συμβαίνουν στην μουσική βιομηχανία και με όλα όσα έχουν να κάνουν με το να είσαι σε μια μπάντα. Μου πήρε κάποια χρόνια αλλά ένιωσα ότι μου λείπουν οι Carnal Forge, οπότε μίλησα με τον αδερφό μου τον Petri και κάλεσα και τον Lars( Linden, μπάσο) το 2013 ο οποίος είπε “ας το κάνουμε!”. Περίμενε από το 2010 που σταματήσαμε οπότε πήραμε μπρος κατευθείαν! Κάναμε το mini CD για να ξυπνήσουμε το πτώμα και κάναμε και μερικές συναυλίες αλλά μετά αποφασίσαμε να μην παίξουμε άλλο μέχρι να έχουμε έναν νέο δίσκο και καινούργια τραγούδια να παίξουμε. Είναι μια μεγάλη και βαρετή ιστορία το γιατί μας πήρε τόσο καιρό αλλά τώρα είμαστε επιτέλους εδώ, έτοιμοι να κλωτσήσουμε μερικούς κώλους ξανά! Μαζί μας θα έχουμε επίσης τον Lawrence Dinamarca (Nightrage, Loch Vostok) στα τύμπανα και τον νέο μας τραγουδιστή Tommie Wahlberg

Το εξώφυλλο του δίσκου είναι μια δημιουργία του Federico Boss του Abstract Chaos Design.

Το tracklisting του Gun To Mouth Salvation:

"Parasites"

"Reforged"

"Aftermath"

"Endless War"

"Bound In Flames"

"King Chaos"

"The Order"

"Hellride"

"State Of Pain"

"Sin Feast Paradise"

"The Stench"

cforgecdoct18.jpg

Copyright 2024. All Right Reserved.