DEEP PURPLE: NEOΣ ΔΙΣΚΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ

Sometimes I feel like screaming - Deep Purple (HQ)

Οι ακούραστοι DEEP PURPLE επιστρέφουν στις αρένες του Ηνωμένου Βασιλείου το 2020 με  καλεσμένους/support τους BLUE ÖYSTER CULT. Η περιοδεία ξεκινά στο Μάντσεστερ Αρένα στις 2 Οκτωβρίου του 2020 και μπαίνει στο “Τhe Ο2” στο Λονδίνο στις 3 Οκτωβρίου, στη Γλασκώβη στις 5 Οκτωβρίου, στο “First Direct Arena” του Leeds στις 6 Οκτωβρίου, και τελειώνει στο “Arena Birmingham” στις 8 Οκτωβρίου. Εισιτήρια από Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στις 10 π.μ. από το www.aegpresents.co.uk.

Η ανακοίνωση των συναυλιών συμπίπτει με τα νέα στα κοινωνικά μέσα των DEEP PURPLE, και τον Ian Gillan να επιβεβαιώνει ότι έχουν ολοκληρώσει ένα ολοκαίνουριο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει το 2020.

Οι DEEP PURPLE εξακολουθούν να ταξιδεύουν για να περάσουν τη μουσική τους σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο. Ο Paice δήλωσε σχετικά: «Όπως πάντα όμως, παίζοντας στη χώρα σου είναι ξεχωριστά και συναρπαστικά, και η περιοδεία με τους BÖC εξασφαλίζει ότι θα είναι μια μεγάλη σειρά συναυλιών».

Ο Gillan είπε: "Είναι φανταστικό να παίζουμε στο «σπίτι». Η μπάντα είναι γεμάτη ενέργεια και θα υπάρχουν μερικά νέα τραγούδια".

Ο Eric Bloom των BÖC δήλωσε: "Είμαι προσωπικά ενθουσιασμένος που παίζω ξανά με τους DEEP PURPLE, και σίγουρα θα μείνω και θα παρακολουθήσω το show τους το βράδυ. Είναι σπουδαίοι τύποι”.

Ο Buck Dharma των BÖC επίσης είπε: "Οι BÖC είναι ενθουσιασμένοι να επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο και να υποστηρίξουν τους DEEP PURPLE, μια μπάντα που πάντα θαυμάζαμε και που μας ενέπνευσε από την αρχή της καριέρας μας".

Παρακάτω δείτε το πρόγραμμα των εμφανίσεων που αναφέρεται στον Οκτώβρη του 2020, καθώς και μια εξαιρετική live στιγμή της πιο πρόσφατης ιστορίας των DEEP PURPLE.

Oct 02: Manchester Arena
Oct 03: London The O2
Oct 05: Glasgow The SSE Hydro
Oct 06: Leeds First Direct Arena
Oct 08: Arena Birmingham

Γιώργος Πετρουλάκης

Copyright 2024. All Right Reserved.