Στις 27 Μαρτίου, η Pure Steel Records θα επανακυκλοφορήσει το εξαιρετικό ντεμπούτο "Don't Metal with Evil" (1985) των heavy metallers Halloween. H επανέκδοση θα είναι σε βινύλιο και θα είναι περιορισμένη σε 300 αντίτυπα. Δεν είναι βέβαια κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά, αλλά προφανώς η επανακυκλοφορία αυτή αφορά όσους δεν έχουν την αυθεντική έκδοση ή κάποια από τις επανακυκλοφορίες του 2010 ή του 2014.

Το line-up του "Don't Metal with Evil" ήταν:
Brian Thomas – vocals
Rick Craig – guitars
George Neal – bass
Bill Whyte – drums

Η μπάντα μετά το "Don't Metal with Evil", κυκλοφόρησε τα "No One Gets Out!" (1991), "Victims of the Night" (1997), "4.0 - Tricks, Treats, and Other Tales from the Crypt" (2003), "Horror Fire" (2006), και "Terrortory" (2012) με μέτρια δυστυχώς αποτελέσματα - αν και, ειδικά τα "No One Gets Out!" και "Victims of the Night" είχαν μερικά πολύ καλά κομμάτια σαν τα "7 Years", "Kings", "Sanity in Danger" και "Revelations 23:1 (The Dream)", αντίστοιχα.

Ακολουθεί το tracklist, το θρυλικό εξώφυλλο, και μερικά κομμάτια που έχουν μείνει κλασικά από το πρώτο άλμπουμ του συγκροτήματος από το Detroit.

Side A
1. Busted
2. Scared to Death
3. Justice for All
4. Trick or Treat
5. The Wicked Witch
6. Don’t Metal with Evil

Side B
1. What a Nice Place
2. Haunted
3. She’s a Teazer
4. Tales from the Crypt
5. Fight the Beast

Copyright 2020. All Right Reserved.