GRAND MAGUS: ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΣΚΟΥ

Οι Σουηδοί τιτάνες Grand Magus ανακοίνωσαν μέσω της επίσημης σελίδας τους στο Facebook την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου τους δίσκου. Το όνομα αυτού, Wolf God και θα “δαγκώσει” στις 19 Απριλίου μέσω της Nuclear Blast. Ταυτόχρονα έδωσαν στην δημοσιότητα και το εξώφυλλο του δίσκου το οποίο για άλλη μια φορά είναι μια δημιουργία του Antony Roberts. Η μπάντα δήλωσε σχετικά με το εξώφυλλο:

«Για τρίτη φορά, οι μαγικές ικανότητες και η φαντασία του Antony Roberts γέννησαν το εξώφυλλο για έναν δίσκο των Grand Magus. Αυτή τη φορά το δάσος, το φεγγάρι και προφανώς ο λύκος βρίσκονται στο προσκήνιο. Όχι όμως οποιοσδήποτε λύκος… φυλαχτείτε από την οργή του. Αυτός είναι ο WOLF GOD

Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στα Sweetspot Studio στην Σουηδία μαζί με τον παραγωγό Staffan Karlsson. Μερικούς μήνες πριν οι Grand Magus είχαν μοιραστεί ένα video (δείτε το πιο κάτω) στο οποίο μας ξεναγούσαν στο studio στο οποίο δούλευαν τον άτιτλο ακόμα τότε νέο δίσκο τους. Ο τραγουδιστής/κιθαρίστας της μπάντας Janne “J.B.” Christofferson είχε πει τότε σχετικά με την δημιουργία του δίσκου: «Οι Magus είναι πίσω στο studio για να ηχογραφήσουν τον ένατο δίσκο τους. Αυτή τη φορά η διαδικασία ήταν πολύ ιδιαίτερη. Αποφασίσαμε να αφήσουμε στην άκρη την έως τώρα φιλοσοφία μας να ηχογραφούμε πρώτα τα τύμπανα, μετά το μπάσο, μετά την κιθάρα κλπ. Αυτή τη φορά συναντηθήκαμε, τζαμάραμε και δημιουργήσαμε παρέα τους 6 τελευταίους μήνες με σκοπό να ηχογραφήσουμε ζωντανά τις βάσεις των κομματιών. Ουσιαστικά κάναμε ότι κάνουμε όταν παίζουμε live. Όταν το κάνουμε αυτό, παίζουμε μαζί. Άλλωστε είναι μουσική, δεν είναι καμιά επιστήμη. Αυτό μας οδήγησε στο να χρησιμοποιήσουμε το studio που βλέπετε στο video. Ηχογραφήσαμε κομμάτι - κομμάτι (συνήθως με την μία, χα χα) ώσπου το groove, η αίσθηση και η δύναμη ήταν σωστά. Τώρα θα ξεκινήσουμε με τα overdubs, τα solos και τα φωνητικά. Είμαστε χαρούμενοι και νομίζουμε ότι θα είστε και εσείς. Metal victory!»

52029318_10158238822609358_8900435808100548608_o (1).jpg

Copyright 2024. All Right Reserved.