HELION PRIME: ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ ΣΕ HELLOWEEN

Οι Αμερικανοί power metallers Helion Prime έδωσαν στην δημοσιότητα μέσω του Youtube  με τη μορφή lyric video ένα μέχρι πρότινος ακυκλοφόρητο κομμάτι τους  το οποίο είναι μια διασκευή στο Mr. Torture των Helloween και το οποίο μπορείτε να δείτε πιο κάτω. Το κομμάτι προέρχεται από τις ηχογραφήσεις του τελευταίου δίσκου των Helion Prime με τίτλο Terror Of The Cybernetic Space Monster ο οποίος κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2018 και ήταν ο τελευταίος με τον τραγουδιστή Sozos Michael.

helionprimehelloween1219_0.jpg

Η μπάντα ανέφερε σχετικά: «Με την κυκλοφορία του Mr. Torture θέλουμε να πούμε ένα τελευταίο αντίο στον Sozos Michael σαν τραγουδιστή των Helion Prime. Ο Sozos έγινε καλός φίλος με τα μέλη της μπάντας και νιώθουμε μόνο αγάπη για αυτόν. Δυστυχώς με τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στις ΗΠΑ με τις βίζες των καλλιτεχνών έγινε φανερό στην μπάντα ότι για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε προς την κατεύθυνση που θέλουμε θα χρειαστούμε κάποιον ο οποίος θα πρέπει να είναι πιο κοντά στην βάση μας. Ωστόσο αυτό δεν θα είναι το τελευταίο που θα ακούσετε από τον Sozos και τα μέλη της μπάντας. Έχετε το νου σας για νέα σχετικά με αυτό!»

Η μπάντα αντικατέστησε πρόσφατα των Michael (Σώζος Μιχαήλ επί το ελληνικότερον καθώς είναι κυπριακής καταγωγής) με την αμερικανίδα Mary Zimmer (ex-The Ottoman Empire, ex-White Empress) με την οποία έχει ήδη ηχογραφήσει το demo ενός νέου κομματιού με τίτλο The Final Theory το οποίο μπορείτε επίσης να ακούσετε πιο κάτω. Παράλληλα η μπάντα έχει ήδη έτοιμο το 75% του νέου της δίσκου ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020.  

Copyright 2024. All Right Reserved.