K.K. DOWNING: ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ JUDAS PRIEST

Aυτή η είδηση θα στεναχωρήσει τον φίλο μου Κώστα PurEvil.

Με τους Judas Priest να κλείνουν τα 50 χρόνια το 2020, ο πρώην τους κιθαρίστας K.K. Downing επικοινώνησε με τους πρώην συντρόφους του "για να συγκεντρώσουν τις σκέψεις τους" και να σκεφτούν τη συμμετοχή του στους εορτασμούς. Ακολούθησε η παρακάτω δήλωση:

"Πρώτα απ 'όλα, θέλω να εκφράσω και πάλι την τεράστια εκτίμησή μου σε όλους τους οπαδούς παγκοσμίως για τη συντριπτικά θετική ανταπόκριση στην εμφάνιση του Bloodstock τον Αύγουστο και την συναυλία του Wolverhampton στις αρχές Νοεμβρίου. Είμαι πραγματικά ταπεινός και ευγνώμων.

"Είμαι, επίσης, έκπληκτος με το συναρπαστικό ρεύμα οπαδών που θέλουν να συμμετάσχω στους εορτασμούς της πεντηκοστής επετείου των Judas Priest το επόμενο έτος. Κατά συνέπεια, ένιωσα ότι έπρεπε να απευθυνθώ στους πρώην συντρόφους μου για να συγκεντρώσω τις σκέψεις τους σε αυτό, και η απάντησή τους είναι ότι δεν είναι δεκτικοί στη συμμετοχή μου στο συγκρότημα και δεν σκοπεύουν να με συμπεριλάβουν στους εορτασμούς των 50 χρόνων.

"Ωστόσο, τα σπουδαία νέα για τους οπαδούς είναι ότι θα συνεχίσω να προχωράω, και φροντίζω πολύ ώστε να σας δω όλους στο δρόμο το 2020. Μαζί θα πάρουμε τον κόσμο”.

Κρίμα πραγματικά να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Για μας ο K.K. Downing θα’ναι πάντα μέλος των Judas Priest.

Γιώργος “The sinner will testify” Πετρουλάκης

Copyright 2024. All Right Reserved.