LEVIATHAN: ETOIMAZOYN TO EBΔΟΜΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΟΥΣ

Πολύ ευχάριστα νέα για το καλύτερο progressive metal συγκρότημα αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια σκηνή. Οι Leviathan από το όμορφο Colodaro, μέσω βέβαια του ιθύνοντα νου της μπάντας, κιθαρίστα-πληκτρά John Lutzow (ο αρχηγός και ιδρυτικό μέλος Ronnie Skeen έχει φύγει εδώ και χρόνια από το συγκρότημα), ανακοίνωσαν λοιπόν ότι έχουν έτοιμα τα περισσότερα τραγούδια -μάλλον δώδεκα- από το νέο τους, έβδομο άλμπουμ.

Το artwork είναι και πάλι από τον Martin Schroeder, και μόλις ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες (mixing/mastering) κάποιων εναπομείναντων συνθέσεων, θα σταλούν για συσκευασία στην Ευρώπη. Eπίσης όσοι παραγγείλουν το CD κατευθείαν από το website της μπάντας θα λάβουν και extra υλικό από δουλειές του John Lutzow (προσπαθήστε να βρείτε να ακούσετε το καταπληκτικό "Left Behind Tears" των Braver Since Then).

Τα ακόμη πιο καλά νέα όμως είναι ότι, όπως αναφέρει το συγκρότημα, τα κομμάτια είναι πιο uptempo/upbeat, και έχουν και πιο "αιθέριο" ύφος, απ'ότι το σκοτεινό προηγούμενο άλμπουμ "Can't Be Seen by Looking: Blurring the Lines, Clouding the Truth" του 2018 - ο πρώτος με τραγουδιστή τον Rafael Gazal. Μακάρι, γιατί αυτό το πολιτικό ύφος και οι θρησκευτικές αναλύσεις των τελευταίων δίσκων, έκαναν το συγκρότημα αρκετά "βαρύ". Θα προσπαθούμε να σας ενημερώνουμε όσο πιο συχνά για το νέο άλμπουμ - το αξίζει εξάλλου αυτό το συγκρότημα.

Aκολουθούν μερικές συγκλονιστικές στιγμές από τη νεότερη ιστορία του σπουδαίου αυτού συγκροτήματος - μιας και όταν μιλήσαμε με τον John, φάνηκε ότι δε θέλει να κολλάμε μόνο στο παρελθόν - Passion Above All Else, John!.

Copyright 2024. All Right Reserved.