NEO EP ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΡΥΛΙΚΟΥΣ FALSE PROPHET

Πολύ ευχάριστα νέα για τους οπαδούς του παλιού thrash/death. Οι ιστορικοί False Prophet από το  Greensboro, North Carolina, που είχαν κυκλοφορήσει το thrash/death έπος "The Second Death" το 1991, επέστρεψαν και κυκλοφόρησαν νέο ΕΡ μετά από σχεδόν 30 χρόνια!

Το ΕΡ απλά ονομάζεται "False Prophet", περιέχει 6 τραγούδια, εκ των οποίων μόνο του "Prayers of Emptiness" έχει δοθεί ο τίτλος στη δημοσιότητα, και κυκλοφορεί από τη Heaven and Hell Records. H σύνθεση της μπάντας είναι Craig Gillespie στο μπάσο, Tim Haisman στα drums, Mike Morrison στις κιθάρες και Paul Ray στα φωνητικά/κιθάρες.

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1988 ως Abattoir (καμμία σχέση με τους thrashers από το Los Angeles του "Vicious Attack"), και άλλαξε όνομα σε False Prophet το1989. Το 1992 άλλαξαν ξανά το όνομα της μπάντας σε Infernal Heirarchy, έως το 1993 και κατόπιν διέλυσαν. Επανασυνδέθηκαν το 2013, όπου και κυκλοφόρησαν το live EP "Murder or Mercy Live 1990".

Συγκρότημα-μύθος σε όποιον αρέσει το πρωτόλειο thrash metal, όπως οι πρώτες κυκλοφορίες των Slayer, Kreator, Sodom, του "Seven Churches" των Possessed, Revenant, Destruction, Celtic Frost, κτλ., δηλαδή δουλειές και συγκροτήματα που εισήγαγαν και δημιούργησαν τα πρώτα (και καλύτερα) στοιχεία του death metal.

Copyright 2024. All Right Reserved.