O DENNIS WARD ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ PINK CREAM

Ο μπασίστας Dennis Ward αφήνει τους PINK CREAM 69, το συγκρότημα στο οποίο έχει παίξει για περισσότερο από τρεις δεκαετίες.

Ο Αμερικανός μουσικός ανακοίνωσε την αποχώρησή του σε μια ανάρτηση στο Facebook τη Δευτέρα (25 Νοεμβρίου).

Έγραψε: "Προσοχή όλοι οι φίλοι των PINK CREAM 69! Είναι καιρός να κάνω την επίσημη ανακοίνωση της αποχώρησής μου από τους PINK CREAM 69.

"Έχω περάσει υπέροχα τα τελευταία 32 χρόνια που συναντήσα τόσους οπαδούς και έκανα μουσική με φανταστικούς ανθρώπους.

"Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους, τους Alfred, Dave, Uwe και Chris, για τα χρόνια διασκέδασης και περιπέτειας. Ελπίζω να συνεχίσουν την κληρονομιά των PC69 και τους εύχομαι πολλές συναυλίες και μουσικές εμπειρίες.

"Αυτή η αναχώρηση δεν είναι σε καμία περίπτωση μια αυθόρμητη απόφαση.Πολλοί από εσάς ίσως να έχετε παρατηρήσει ότι δεν έχω παίξει με την μπάντα (εκτός από μερικές εμφανίσεις) τα τελευταία χρόνια."

"Η απόφαση μου δεν έχει καμία σχέση με τις άλλες μου δραστηριότητες, τη συνεργασία με τον Gus G, τους MAGNUM ή τη δουλειά μου στο studio ως παραγωγός / μηχανικός, και δεν έχω άσχημα συναισθήματα απέναντι σε κανέναν στην μπάντα.

"Ας ευχηθούμε όλοι ένα καλό μέλλον στους PINK CREAM 69 και συνεχίστε να υποστηρίζετε τη μπάντα όσο το δυνατόν!"

Οι PINK CREAM 69 ιδρύθηκαν το 1987 από τον τραγουδιστή Andi Deris, τον κιθαρίστα Alfred Koffler και τον drummer Kosta Zafiriou, οι οποίοι αργότερα ενώθηκαν με τον Ward. Ο Deris έφυγε από το συγκρότημα το 1994 και αντικαταστάθηκε από τον Άγγλο David Readman. Το 2001, είδαν ότι ο Koffler υπέφερε από εστιακή δυστονία, μια σοβαρή ασθένεια που επηρέασε το αριστερό του χέρι. Για τις ζωντανές τους εμφανίσεις, το συγκρότημα στρατολόγησε τον δεύτερο κιθαρίστα Uwe Reitenauer για να βοηθήσει τον Alfred στη σκηνή και τελικά έγινε μέλος πλήρους απασχόλησης. Ο Chris Schmidt θα μπεί αργότερα στη μπάντα, μετά την αποχώρηση του Zafirou το 2012. Ο τελευταίος δίσκος της μπάντας ήταν το “Headstrong” του 2017.

Γιώργος Πετρουλάκης

Copyright 2024. All Right Reserved.