O GUS G. «FEARLESS» ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ!

Την πρώτη του προσωπική δουλειά μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τον Ozzy θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Αρπίλιο ο βιρτουόζος της κιθάρας Gus G., Το άλμπουμ θα έχει τον τίτλο "Fearless", και θα κυκλοφορήσει στις 20 Απρίλη από την AFM Records. Το follow-up του "Brand New Revolution" του 2015 θα έχεις στα φωνητικά τον τραγουδιστή και μπασίστα Dennis Ward (PINK CREAM 69UNISONIC) και το ντράμερ Will Hunt (EVANESCENCE).

Dennis και εγώ έχουμε συνεργαστεί πολύ στενά για πολλά χρόνια. Έκανε την παραγωγή στο πιο προσφατο άλμπουμ των FIREWIND'Immortals', ανάμεσα σε άλλα," δήλωσε ο Gus περιγράφοντας την σχέση του με τον Γερμανοαμερικανό. "Είμαστε στο ίδιο μουσικό μήκος κύματος και απλά προεκτείναμε την συνεργασία μας από την παραγωγή των FIREWIND. Του έντειλα τα demos με τις ιδέες για τα νέα τραγούδια και μόλις είχαμε αρκετό υλικό και να ψάχνουμε τραογυιδστή ο Dennis πρότεινε να ηχογραφήσουμε το άλμπουμ ως τριο.

GusGFeb2018Promo_638.jpg

"Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι ο Dennis δεν είναι μόνο ένας ιδιοφυής συνθέτης, μπασίστας και παραγωγός αλλά και ένας εξαιρετικός τραγουδσιτής. Μου άρεσε κατευθείαν η πρόταση του γιατί αυτό θα ήταν διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο έχω κάνει ως τώρα"

Σκληρά metal tracks όπως τα "Letting Go""Mr. Manson" αλλά και το μελωδικό "Don't Tread On Me". Επιπλέον τα τρία instrumental δείχνουν πόσο ταλαντούχος παίκτης είναι ο 37χρονος συμπατριώτης μας εφάμιλος των George Lynch ("Mr. Scary") και Michael Schenker ("Into The Arena").

"Πολλοί fans μου ζητούσαν περισσότερα instrumental tracks. Voilà, όλα δικά σας," αστειεύεται ο Gus. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε τη διασκευή στο Money For Nothing των DIRE STRAITS με μια αλλαγή στο κλειδί και μια αξιομνημόνευτη εισαγωγή.

"Fearless" track listing:

01. Letting Go
02. Mr. Manson
03. Don't Tread On Me
04. Fearless
05. Nothing To Say
06. Money For Nothing
07. Chances
08. Thrill Of The Chase
09. Big City
10. Last Of My Kind

Bonus tracks on digipak/vinyl:

11. Little Ain't Enough
12. Aftermath

Recording lineup:

Gus G. (Guitar)
Dennis Ward (Vocals/Bass)
Will Hunt (Drums)

Copyright 2024. All Right Reserved.