REVOLUTION SAINTS: TΡΙΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΟΥΣ ROCK ΕΦΗΒΟΥΣ

Ο τρίτος δίσκος των melodic rockers Revolution Saints θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιανουαρίου του 2020 από την Frontiers Music. Ο τίτλος του άλμπουμ θα είναι "Rise". Το super group ως γνωστόν αποτελείται από τον μεγάλο Deen Castronovo (πρώην Journey, The Dead Daisies) στα drums και τα φωνητικά, τον Doug Aldrich (πρώην Whitesnake, The Dead Daisies) στις κιθάρες, και τον Jack Blades (πρώην Damn Yankees, Night Ranger) στο μπάσο.

Να θυμίσουμε ότι το ομώνυμο ντεμπούτο τους είχε κυκλοφορήσει το 2015 και το δεύτερο άλμπουμ τους "Light in the Dark", το 2017. Οι Revolution Saints ήταν η μπάντα που πάντα ονειρεύοταν να δημιουργηθεί ο Serafino Perugino, πρόεδρος της Frontiers Records, και να παίζει όμορφο, ξεσηκωτικό και μελωδικό ροκ. Έτσι πλησίασε τους μουσικούς, και μέχρι στιγμής τα καταφέρνουν μια χαρά.

Οι τίτλοι των κομματιών του νέου άλμπουμ είναι:

1. When the Heartache Has Gone
2. Price We Pay
3. Rise
4. Coming Home
5. Closer
6. Higher
7. Talk to Me
8. It's Not the End (It's Just the Beginning)
9. Million Miles
10. Win or Lose
11. Eyes of a Child

Τίμιο συγκρότημα μελωδικού rock, και αυτοί που τους έχει λείψει το στυλ που είχαν οι Journey σε κομμάτια όπως το "Separate Ways", θα περάσουν καλά με τους Revolution Saints. Δείτε παρακάτω το πολύ ξεσηκωτικό "When The Heartache Has Gone" που κυκλοφόρησε το συγκρότημα για να προωθήσει το νέο δίσκο - που πέρα από την πολύ καλή μελωδική μουσική, την παράσταση κλέβει η εκπληκτική μελαχροινή αιθέρια ύπαρξη που ακούει στο όνομα Paula Méndez.

Copyright 2024. All Right Reserved.