SCOTT IAN : ΖΗΛΕΥΩ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ METALLICA

O κιθαρίστας των Anthrax σε πρόσφατη συνέντευξη ρωτήθηκε αν κάπου ζηλεύει την μεγάλη επιτυχία που έχουν οι Metallica και απάντησε σχετικά :

"Ναι αλλά με τον τρόπο που χαίρεσαι για τα αδέλφια σου, επειδή ήμουν εκεί την ημέρα που εμφανιστήκαν στη Νέα Υόρκη με το φορτηγάκι και τον Dave Mustaine ακόμα στη σύνθεση  τους. Είχαμε τον ίδιο μάνατζερ (Jon Zazula) και μας ειπε : Σας πειράζει να πάτε στο Music Building ; Ήταν ένα άθλιο μέρος στην περιοχή Jamaica Queens, εκεί μπάντες με μερικές εκατοντάδες δολάρια μπορούσαν  να νοικιάσουν ένα δωμάτιο όπου μπορούσαν να βάλουν όλο τον εξοπλισμό τους και σίγουρα χρησίμευε ως ένα μέρος να αράζεις όταν το χρειάζεσαι. Εκεί ερχόντουσαν και εκεί θα έμεναν. Δεν ήταν οτι δεν είχαν ξενοδοχείο απλά έμεναν εκεί. Οπότε μας είπε σας πειράζει να πατέ να τους χαιρετήσετε ; Πήγαμε παρέα με τον Danny Lilker να τους γνωρίσουμε, είχαν έρθει διασχίζοντας την χώρα με το φορτηγάκι τους.

Φόρτωσαν τον εξοπλισμό τους στο δωμάτιο και στη συνέχεια ρώτησαν: οκ που μένουμε ;

Απάντησα δεν σας είπε ο Jon (Zazula) ; πρέπει αν του τηλεφωνήσετε. Σύντομα συνειδητοποιήσανε  οτι εκεί θα έμεναν. Θεέ μου είπα έχουμε ένα ψυγείο στο δικό μας δωμάτιο. Τους δώσαμε το ψυγείο και μια μικρή κουζίνα και γίναμε φίλοι από εκείνη τη στιγμή.

Μέχρι το τέλος του 88/89 έπαιζαν headline shows αλλά δεν ήταν ακόμα στο επίπεδο του Black album. Μέχρι εκείνη τη στιγμή λέγαμε οτι είμαστε έξι μήνες πίσω από τους Metallica τα πάμε καλά πουλάμε 7000 εισιτήρια. Υπήρχαν 2-3 χρυσοί δίσκοι κανένα παράπονο. Και μετά βλέπεις τους Metallica να παίζουν σε αρένες και να έχουν πλατινένιο δίσκο. Έτσι μας έλεγε το management μας οτι είμαστε 6 μήνες πίσω και έτσι ήταν από το 84 ως το 89.

Κάναμε ένα show σε αρένα στη Νέα Υόρκη και στο L.A. Μετά ήρθε το μπαμ με το black album και είμαστε 60 χρόνια πίσω. Δεν θα συμβεί για εμάς συνέβη για μια μπάντα και αυτό ήταν.

Εμείς οι Megadeth οι Slayer... είμαι εδώ 36 χρόνια μετά και μιλάω για την μπάντα μου και μπορούμε να κάνουμε όσα θέλουμε. Δεν υπάρχουν παράπονα, μια μπάντα θα έφτανε τόσο ψηλά".

Copyright 2024. All Right Reserved.