Autopsy - Ashes, Organs, Blood and Crypts

Η ΑΥΤΟΨΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΕΡΑΤΙΟΤΗΤΟΣ

Οι Aytopsy από το Oakland της California. Οι Autopsy που έβαλαν το gore, το horror και άλλες τρελές ομορφιές στο death μέλανα ζωμό μας. Οι Autopsy του γίγαντα τραγουδιστή και τυμπανιστή Chris Reifert. Οι Autopsy είναι εδώ με το ‘’Ashes, Organs, Blood and Crypts’’ που είναι ο δέκατος δίσκος τους. Τέσσερα από 1989 ως και το 1995 και έξι ολοκληρωμένα άλμπουμς από την επανεκκίνησή τους το 2010 ως και τις μέρες μας. Το ‘’Ashes, Organs, Blood and Crypts’’ κυκλοφορεί μέσω της Peaceville Records.

Μαζί με τον Chris Reifert από τα πρώτα χρόνια ο κιθαρίστας αι τραγουδιστής Eric Cutler και ο επίσης κιθαρίστας Danny Coralles. Και οι τρεις αυτοί τύποι στίβουν και καθαρίζουν τα κεφάλια τους και φτιάχνουν όλες αυτές τις Autopsy ομορφιές που απολαμβάνουμε τόσα χρόνια τώρα. Εδώ μαζί τους ο μπασίστας εδώ από το προηγούμενο τους ‘’Morbidity Triumphant’’ Greg Wilkinson.

Βάζουμε το ‘’Ashes, Organs, Blood and Crypts’’ με τρελή όρεξη για παλιακό death με τα gore του και με τα όλα του κοιτώντας ένα ακόμα gore εξώφυλλο τους. Οι Autopsy έτσι για ονειρικό καλωσόρισμα μας βάζουν στην λαγότρυπα και σαν ήχος και σαν εικόνα, τσεκάρετε το promo video ‘’Rabid Funeral και κυρίως σαν αίσθηση. Ξεκινάμε την κατάβαση με κομματάρα δηλαδή, με ένα solo να διαχέεται σαν ήρεμο ποταμάκι. Μπαίνουμε βαθιά στο ‘’Throatshow’’, πάλι με ήχο και εικόνα, τσεκάρετε το lyric video έτσι πάμε με καταιγιστικούς ρυθμούς στα ‘’No Mortal Left Alive’’ και στο πολύ βαρύ και απίστευτο κομμάτι συνάμα με τρελή αλλαγή στην μέση, ‘’Well Of Entrails’’. Στο ομώνυμο ‘’Ashes, Organs, Blood and Crypts’’ μπαίνουν και heavy metal κιθάρες μέχρι να παγώσουν στο death metal των Autopsy. Και έτσι παγωμένες και βαριές να συνεχίσουν το νοτισμένο από την λάβα της μουσικής τους μονοπάτι προς ‘’Bones To The Wolves’’, προς σε ένα ‘’Marrow Friend’’, προς στο ‘’Tocic Death Fuc’’ και μπροστά στους ‘’Lobotomizing Gods’’. Οι εναλλαγές ρυθμού, από αργό και βαρύ σε γρήγορο με τις κιθάρες και τα τύμπανα να δίνουν το σύνθημα για την κάθε αλλαγή, τρελαίνουν τον ακροατή που ακούει κάτι το ‘’τόσο ζωντανό’’ από μια death old school μπάντα. Έτσι με γρήγορους ρυθμούς ακούμε ότι ‘’Death Is The Answer’’ και για το τέλος έρχεται το ‘’Coagulations’’ με βαριές metalικές αλυσίδες για να σφραγίσει αυτή τη γλυστερή θανατερή λαγότρυπα που δείχνει να έχει έξοδο. Εγκλωβιστήκαμε και μάλλον γουστάρουμε με τους Autopsy και το ‘’Ashes, Organs, Blood and Crypts’’ τους!!!

 

 

 

Copyright 2024. All Right Reserved.