ΝΕΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΚΑΙ LYRIC VIDEO ΓΙΑ ΤΟΥΣ DRAGONLORD ΤΟΥ ERIC PETERSON

Οι Dragonlord, το black metal σχήμα του κιθαρίστα των Testament Eric Peterson, έδωσαν στην δημοσιότητα ένα lyric video (δείτε το πιο κάτω) για το ομώνυμο κομμάτι μέσα από τον επερχόμενο τρίτο τους δίσκο ο οποίος θα τιτλοφορείται Dominion. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 21 Σεπτεμβρίου από την Spinefarm Records και θα περιέχει 8 κομμάτια. Το artwork του δίσκου επιμελήθηκε ο Eliran Kantor (Testament, Iced Earth, Sodom).

Στον νέο αυτό δίσκο των Dragonlord ο Eric Peterson εκτός από τις κιθάρες έχει αναλάβει το μπάσο και τα φωνητικά, ο Lyle Livingston παίζει πλήκτρα και πιάνο και τα τύμπανα έχει αναλάβει ο Alex Bent των Trivium, ενώ φωνητικά κάνει επίσης και η Leah, η οποία έχει συνεργαστεί με μέλη των Blind Guardian, Nightwish, Delain και άλλων σχημάτων.

Η δημιουργία του Dominion πήρε περίπου 4 χρόνια, καθώς ο Peterson ήταν απασχολημένος με περιοδείες και ηχογραφήσεις με τους Testament. Οι ηχογραφήσεις έγιναν στα Trident Studios στην Βόρεια Καλιφόρνια, κοντά στο σπίτι του Peterson, ο οποίος ανέλαβε την παραγωγή με την βοήθεια του μηχανικού ήχου Juan Urteaga (Testament, Machine Head, M.O.D.) ενώ το mastering έγινε από τον γνωστό Jens Bogren στα Fascination Street Studios στην Σουηδία.

dragonlorddominioncd.jpg
Copyright 2024. All Right Reserved.