Reviews

October 19, 2019

Σας αρέσει το συμφωνικό Power Metal; Νομίζω ότι οι καλύτεροι (και από τους ελάχιστους) αντιπρόσωποι του  είδους από την Ελλάδα, είναι οι Orions Reign. Μια μπάντα που πλέον έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα της στην Ελλάδα και όχι μόνο, με τα καλύτερα να έπονται. Ξεκίνησαν σχεδόν δυο δεκαετίες πριν και μετά από μια σειρά demos για την δημιουργία του προσωπικού τους υλικού, κυκλοφόρησαν το αυτοχρηματοδοτούμενο ντεμπούτο ‘’Nuclear Winter’’ το 2008.

October 19, 2019

Αυτοί εδώ, οι υπερδουλευταράδες Ρώσσοι, έχουν βγάλει 6 full lengths μέσα σε 8 χρόνια και το Legacy είναι αισίως το 7ο!!! Βέβαια, για τον υπογράφοντα τούτου εδώ του review, αυτή είναι και η 1η επαφή μαζί τους. Και τελικά βρήκα άμεσα ότι έχουμε κάτι πολύ στενό να μας συνδέει. Όπως λοιπόν εγώ σκέφτομαι ότι υπάρχουν κάποιες χιλιάδες κολώνιες εκεί έξω, οπότε δεν είναι δυνατόν να μείνω σε ένα άρωμα, έτσι και αυτοί προφανώς σκέφτονται πως με τόση μουσική εκεί έξω γιατί να υπηρετήσουν ένα είδος;

October 18, 2019

Πρώτο album για τους Μαδριλένους occult black metallers Qayin Regis. Μας είχαν συστηθεί το 2017 με το ντεμπούτο ep τους Blackthorn, για να έρθει δύο χρόνια αργότερα και το ντεμπούτο full length τους Doctrine.

October 18, 2019

Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε από την Arkeyn Steel αυτό το διπλό CD των progressive metallers Deeler από το Missouri των ΗΠΑ. To Disk 1 που θα δείτε σε αυτήν την συλλογή είναι ο δίσκος τους Awakening in Me του 1994 μαζί με αρκετά έξτρα και live κομμάτια που δεν υπήρχαν στον δίσκο, ενώ το Disk 2 είναι ο πρώτος δίσκος τους, το Deeler του 1989 με 4 επιπλέον κομμάτια.

October 18, 2019

Παρουσιάζουμε με λίγη καθυστέρηση τη μοναδική-θρυλική δουλειά των Βρετανών Masque που είχε κυκλοφορήσει σαν EP το 1988 από την R.K.T. Records, και επακυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό από την Νo Remorse. To εξαιρετικά ενδιαφέρον, πέρα από το ίδιο το ΕΡ, είναι τα επιπλέον κομμάτια που υπάρχουν στην επανακυκλοφορία από το demo του 1988.

October 17, 2019

Αμβούργο, Βερολίνο, Βαρκελώνη, Μιλάνο. Είναι οι πόλεις που έχουν μετοικίσει οι Γερμανοιταλοί πολυεθνικοί Implore. Αλλά και death/black, grind core, crust και άλλα ωραία είναι και το χαρμάνι των ήχων που έχουν ακουμπήσει αυτά τα παλικάρια. Από το 2012 πάντως έχουν τρία eps. Και τώρα μέσω της Century Media Records κυκλοφορούν τον τρίτο ολοκληρωμένο δίσκο τους με τον τίτλο ‘’Alienated Despair’’.

October 17, 2019

Το The Dream είναι το τέταρτο άλμπουμ των Star.Gate από τη Θεσσαλονίκη και κυκλοφορεί από εδώ και λίγες από την Steel Gallery, η οποία εδρεύει επίσης στην συμπρωτεύουσα. Το άλμπουμ ανοίγει με ένα καλό αλλά μάλλον τυπικό power/neo classical metal κομμάτι. Από ‘κει και πέρα και για τον υπόλοιπο δίσκο χάνεται η μπάλα.

Το Shameless War είναι με συνοπτικές διαδικασίες το καλύτερο power metal κομμάτι της χρονιάς. Όσοι λατρεύουν τους Stratovarius περιόδου Dreamspace, τους παλιούς Royal Hunt, τους Kamelot, τον Malmsteen του Seventh Sign, και Riot κομματιών όπως το Angel Eyes θα πάθουν μεγάλη πλάκα με το τραγούδι.

October 17, 2019

Το Ηunted είναι το 1ο άλμπουμ των NWOBH metallers Βlade Runner που αρχικά κυκλοφόρησε το 1984, και επανακυκλοφορεί σε λίγες μέρες από την Cult Metal Classics, όπως και το δεύτερο άλμπουμ τους Warriors of Rock που έχουμε ήδη παρουσιάσει και ήταν πολύ καλό. Η πρώτη προσπάθεια τους ωστόσο είναι λίγα σκαλιά πιο κάτω.

October 16, 2019

To Warriors of Rock είναι το δεύτερο άλμπουμ των Βρετανών Blade Runner που κυκλοφόρησε από την Ebony Records το 1986, και θα επανακυκλοφορήσει από την Cult Metal Classics στο τέλος Οκτώβρη – όπως και το πρώτο.

October 16, 2019

Ναι ο Michael Schenker (Scorpions, για ένα μεγαλύτερο και ένα μικρότερο φεγγάρι, U.F.O., Michael Schenker Group, Michael Schenker Fest) είναι μια από τις φωτεινές πλευρές το hard rock φεγγαριού. Και εδώ με τους  Michael Schenker Fest μας δίνει άλλη μια φωτεινή αχτίδα με τον δίσκο του ‘’Revelation’’. Ένα περίπου χρόνο μετά το ‘’Resurrection’’.

Copyright 2019. All Right Reserved.