Reviews

November 06, 2022

Σας αρέσουν οι επανηχογραφήσεις??? Όχι λογικά. Στανταρουήτα τα όχι θα υπερισχύσουν. Εγώ κατά κανόνα όχι, αλλά θέλω να να το βλέπω κατά περίπτωση. Και έχουμε ακόμα μια περίπτωση μουσικού σχήματος, που αγαπάμε στο κάργα, τους Sodom οι οποίοι για να γιορτάσουν με στυλ τα σαράντα χρόνια τους επανηχογραφούν δεκαεπτά κομμάτια τους. Ένα από κάθε από τους δέκα έξι ολοκληρωμένους και ένα ακόμα από ένα τους ep. Και έτσι προκύπτει το ‘’40 Years At War - The Greatest Hell Of Sodom’’. Το οποίο κυκλοφορεί μέσω της Steamhammer.

October 09, 2022

Οι Tankard και το thrash. Οι Tankard και το fun. Οι Tankard και οι μπύρες, Και όλοι περνούν καλά. Και οι Tankard και εμείς. Και αυτό είναι μάλλον το μόνο που θα χρειαζόταν να γράψω και για τον δέκατο όγδοο δίσκο των thrash & beer metallers από την Frankfurt. Και το ‘’Pavlov's Dawgs’’ το οποίο κυκλοφορεί από την Reaper Entertainment, θα την κάνει και αυτό πολύ καλά την δουλειά του. Και θα μας γεμίσει με Γερμανικό thrash με ολίγη από Αμερικανίλα. Και θα μας στείλει στο κοντινό mini market για πέντε με έξι εξάδες μπύρες.

September 15, 2022

Αν και έχουν αρκετό καιρό να κυκλοφορήσουν ένα νέο δίσκο οι Anthrax (6 χρόνια ήδη), πάντα βρίσκουν ένα τρόπο να μας αποσπάσουν την προσοχή με μια άλλου είδους κυκλοφορία ή νέα. Ήδη μετά τον τελευταίο τους δίσκο ‘’For All Kings’’ toy 2016, έχουν ήδη κυκλοφορήσει άλλα τέσσερα live άλπουμς και πάμε για το πέμπτο. Ποια η διαφορά με τα άλλα; Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το καινούριο τους Live μπορεί να λειτουργήσει και σαν best of μιας και καλύπτει υλικό από το μεγαλύτερο μέρος της δισκογραφίας τους, πολλά τραγούδια μάλιστα από τα αρχαία χρόνια.

September 07, 2022

Οι Megadeth, μπάντα των εφηβικών μας χρόνων. Μπάντα που πάντα φέρει με δόξα το χαρακτηρισμό thrash και τιμή τον προσδιορισμό metal είναι πάλι εδώ. Με τον δέκατο έκτο τους δίσκο που κυκλοφορούν μέσω της Universal Music Group και φέρει τον τίτλο ‘’The Sick, the Dying... and the Dead!’’.

September 07, 2022

Οι Γερμανοί thrash/deathsters Protector έχουν ξανανιώσει την τελευταία δεκαετία που έχουν δραστηριοποιηθεί και όχι μόνο. Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρα. Οι Γερμανοί δημιουργήθηκαν το 1986 και μέχρι το 1994 μας χάρισαν τέσσερις ολοκληρωμένους δίσκους και eps, όλα για να τα λιώνεις συχνά στο στερεοφωνικό σου. Ο ενθουσιασμός μου φαίνεται και σε κείμενα σαν το https://www.metalzone.gr/monuments/protector-shedding-skin , αναφερόμενο στον τρίτο δίσκο τους.

August 01, 2022

 Οι DISHARMONY είναι ένα metal συγκρότημα με έδρα την Αθήνα, που λατρεύει να συνδυάζει διάφορα είδη στη μουσική του, έχουν ανοίξει συναυλίες για συγκροτήματα όπως, οι θρυλικοί SANCTUARY και οι ARCH ENEMY, σε Ελλάδα και Κύπρο και έχουν παίξει σε πολλά φεστιβάλ και συναυλίες. Αυτή τη στιγμή, το συγκρότημα κυκλοφορεί το τρίτο ολοκληρωμένο CD του, με τίτλο "GODS MADE OF FLESH" (2022, GrimmDistribution) και ετοιμάζονται πυρετωδώς για την  προώθησή του,  με όσο το δυνατόν περισσότερες ζωντανές εμφανίσεις.

July 02, 2022

Το ‘’Electrified Brain’’ είναι το έβδομο full length των Αμερικανών thrashers Municipal Waste. Έχουν κυκλοφορήσει στην όλη τους πορεία και πολλά eps, singles & splits. Κυκλοφορεί μέσω της Nuclear Blast σε πολλές cd, vinyls εκδόσεις, καθώς και σε κασσέτα και ψηφιακά.

June 25, 2022

Το ‘’Hate Über Alles’’ είναι το δέκατο πέμπτο στούντιο άλμπουμ των Γερμανών Kreator. Κάθε δίσκος τους είναι παντού πολύ αναμενόμενος, καθώς και στα μέρη μας μιας και υπάρχει μια μεγάλη αμφίδρομη αγάπη μεταξύ της μπάντας και των Ελλήνων metalheads που πηγάζει τέσσερις δεκαετίες σχεδόν.

May 06, 2022

Όσοι τυχεροί έχετε ακούσει τους Φλοριδιανούς Siren, μια power/prog metal των 80ς, έχετε απολαύσει μουσική με διάρκεια και απολαυστικότητα στο χρόνο. Το ντεμπούτο τους κυκλοφόρησε το 1986 αλλά πρωτύτερα είχαν κυκλοφορήσει κάποια άλλα τραγούδια με εντελώς διαφορετική σύνθεση (1980-1983).  Αυτά τα μέλη δημιούργησαν το 1985 τους Atomic Opera και μάλισταν κυκλοφόρησαν και ένα demo δυο τραγουδιών την ίδια χρονιά χωρίς δυστυχώς να υπάρξει συνέχεια και τα ίχνη της μπάντας να χαθούν παντελώς.

May 02, 2022

Bewitcher.Όπως λέμε Bewitched. Σίγουρα δεν επηρεάστηκε μόνο το όνομα των Αμερικανών αλλά και η μουσική τους φόρμα που κυμαίνεται σε Black/Thrash ηχοτόπια όπως μας σοκάραν κάποτε οι Σουηδοί προαναφερθέντες.Μην  ξεχάσουμε και τα ξευδώνυμα με τις γραφικές περιγραφές να στάζουν κ...μεταλλο.  Το τρίο από το Portland ξεκίνησε το 2013 μετά την διάλυση των Stonecreep, μιας μέτριας μελωδικής death/thrash μπάντας. Δυο μέλη των Stonecreep, ο κιθαρίστας/τραγουδιστής και ο μπασίστας, ενώνονται με ένα παθιασμένο drummer και η ηχητική σφαγή ξεκινάει. Ντέμος και παραντέμος, πρόβες,τοπικές συναυλίες.

Copyright 2023. All Right Reserved.