Reviews

March 19, 2023

Από τον Καναδά προέρχονται οι epic metallers Smoulder. Από το Toronto. Μετακόμισαν στην U.S.A. και μετά το τερμάτισαν και πήγαν στην Φιλανδία. Το 2019 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους ‘’Times of Obscene Evil and Wild Daring’’. Το 2020 το ep ‘’Dream Quest Ends’’. Και στις επόμενες εβδομάδες θα κυκλοφορήσουν το δεύτερο τους full length μέσω της Cruz Del Zur Music που τιτλοφορείται ‘’Violent Creed of Vengeance’’. Κυκλοφορεί σε cd και σε 12’’ vinyl.

March 18, 2023

Οι Kamelot μετά από μια σχετική αργοπορία πέντε, παρά κάτι ψιλά, χρόνων επανέρχονται με το τυχερό δέκατο τρίτο τους άλμπουμ με τον τίτλο ‘’The Awakening’’, που κυκλοφορούν μέσω της Napalm Records. Διαδέχεται το μετριούλι ‘’The Shadow Theory’’ το οποίο είχε κυκλοφορήσει τον Απρίλη του 2018.

March 17, 2023

Αλήθεια τι μπορείς να γράψεις που να μην φανεί τετριμμένο ή χιλιοειπωμένο για συγκροτήματα σαν τους JUDAS PRIEST και μουσικούς που συμμετείχαν σ’ αυτό. Πόσο, μάλλον, όταν έχεις να γράψεις για έναν από τους μουσικούς που συνέβαλαν στη δημιουργία του θρύλου αυτού και συνέθεσαν metal ύμνους σαν τους: “Dreamer Deciever", "Never Satisfied", "Winter" και "Victim Of Changes" που ακούμε μέχρι σήμερα με τον ίδιο ενθουσιασμού που τους ακούσαμε για πρώτη φορά.

March 12, 2023

Οι Βρετανοί Haken μετά το επιτυχημένο ‘’Virus’’ που τρία χρόνια πριν άφησε πολύ καλές εντυπώσεις επιστρέφουν με τον έβδομο δίσκο τους που τον ονομάζουν ‘’Fauna’’. Και το κυκλοφορούν από την Μέκκα του progressive rock/metal την InsideOut Music.

February 25, 2023

Τους λένε Blazon Rite και είναι από την rockομάνα – metalομάνα Philadelphia της Pennsylvania. Παίζουν heavy Αμερικάνικης τεχνοτροπίας και το ‘’Wild Rites and Ancient Songs’’ είναι ο τρίτη τους κυκλοφορία μετά από το ep ‘’Dulce Bellum Inexpertis’’ του 2020 και το πρώτο τους full length ‘’Endless Halls of Golden Totem’’ του 2021. Το ‘’Wild Rites and Ancient Songs’’ κυκλοφορεί σε cd και δύο εκδόσεις 12’’ βυνυλίου από την Gates of Hell Records και ψηφιακά μέσω του bandcamp της μπάντας.

February 06, 2023

Με χαρά σας ανακοινώνω πως το κλασικό Melodic Heavy/Power - Speed Metal συγκρότημα από την Αθήνα οι βετεράνοι MARAUDER, θα κυκλοφορήσουν νέο άλμπουμ σε CD και Digital, τον Μάρτιο του 2023,(10 Μαρτίου από την Pitch Black Records), με τίτλο "Metal Constructions VII".

February 04, 2023

Όταν μια μπάντα, που οι πηγές της αναβλύζουν καθάριο hard rock, φτάνει στον εικοστό πέμπτο δίσκο της, αυτό μόνο καλό, άριστο αλλά και σωτήριο για όλους μας μπορεί να χαρακτηριστεί. Οι Uriah Heep, περί ου ο λόγος, με το ‘’Chaos And Colour’’, το οποίο κυκλοφορούν μέσω της Silver Lining Music, έφτασαν τα εικοσιπέντε άλμπουμς.

January 31, 2023

Οι Γερμανοί Ahab αισθάνονται, ή μάλλον έχουν αισθανθεί τον φόβο, το δέος, την περιέργεια αλλά και την αδημονία του κάθε ανθρώπου για το σκοτεινό άγνωστο του βυθού της απέραντης θάλασσας. Μιας σκοτεινιάς, μιας απεραντοσύνης και των εντόνων συναισθημάτων που προκαλούν, που έχουν εμπνεύσει, που έχουν κυριέψει, που κυριαρχούν στην μουσική δημιουργία τους. Το ‘’The Coral Tombs’’ είναι ένα ακόμα ταξίδι σε όλα αυτά. Είναι ο πέμπτος τους δίσκος, κυκλοφορεί μέσω της Napalm Records και διαδέχεται το προ επταετίας περίπου, εξαιρετικό ‘’The Boats of the Glen Carrig’’.

January 29, 2023

Άγνωστη μπάντα, τουλάχιστον σε μένα οι Mare Infinitum από την Μόσχα σσσςςς μην το πείτε στο υπουργείο απολιτισμού ότι γράφω για Ρώσους καλλιτέχνες!!!. Είναι και το ατμοσφαιρικό doom/death που λένε ότι παίζουν ένα μεγάλο δέλεαρ. Το ‘’Cryosleep’’ είναι το τρίτο τους άλμπουμ και κυκλοφορεί μέσω της Solitude Productions σε cd αλλά και ψηφιακά μέσω του bandcamp της μπάντας.

January 22, 2023

Οι Πολωνοί Riverside μετά από πέντε χρόνια και το μελαγχολικό ‘’Wasteland’’ κυκλοφορούν, όπως πάντα μέσω της InsideOut Music, τον όγδοο ολοκληρωμένο δίσκο τους με τον τίτλο ‘’ID. Entity’’.

Copyright 2023. All Right Reserved.