ΟΙ IRON MAIDEN ΣΤΙΣ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022 ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Οι θρυλικοί Iron Maiden στο πιο εντυπωσιακό show που έχει δει ποτέ η Ελλάδα!

Σάββατο 16 Ιουλίου 2022 στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθήνας!

Οι IRON MAIDEN πρόσθεσαν άλλες έξι Ευρωπαϊκές ημερομηνίες στην περιοδεία «Legacy Of The Beast 2022», συμπεριλαμβανομένου του Ολυμπιακού Σταδίου, στην Αθήνα στις 16 Ιουλίου. Special guests στη συναυλία θα είναι οι Airbourne και support act οι Lord of The Lost.

Το show αυτό έχουν ήδη δει σχεδόν δύο εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο και το έχουν αγκαλιάσει οι θαυμαστές και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, καθώς πρόκειται για το πιο θεαματικό show στη μέχρι τώρα πορεία του συγκροτήματος, με μια set list αγαπημένων κομματιών από τις προηγούμενες δεκαετίες. Το show του 2022 θα έχει και μια μικρή γεύση από το νέο στούντιο άλμπουμ «Senjutsu» των Maiden - το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στη θέση #1 στην Ελλάδα και παίζεται ζωντανά για πρώτη φορά.

Η γενική προπώληση εισιτήριων για τη μεγαλειώδη επιστροφή των Iron Maiden θα ξεκινήσει το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στις 10:00 π.μ., ενώ αποκλειστικά τα μέλη του Fan Club του συγκροτήματος θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου στις 10:00 π.μ.

Tα εισιτήρια ξεκινούν από 45€ (πλέον του κόστους της ηλεκτρονικής υπηρεσίας έκδοσης εισιτηρίου)!

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες 

Join and share Iron Maiden - Athens Olympic Stadium - Saturday 16.07.2022!

Copyright 2024. All Right Reserved.