Ο ΠΡΩΗΝ ΝΤΡΑΜΕΡ ΤΩΝ REVOCATION PHIL DUBOIS-COYNE ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΗΚΕ ΜΕ 30.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Phil Dubois-Coyne, πρώην ντράμερ των Revocation που εγκατέλειψε την μπάντα το 2015, δέχθηκε το ποσό των $30,000 για να αποσύρει την αγωγή που αφορούσε την σύλληψη του το 2014 στην Οκλαχόμα. Ο 32χρονος Phil Dubois-Coyne κατέληξε με σπασμένο χέρι κατά την σύλληψη του στο Rockstar Energy Drink Mayhem Festival τον Αύγουστο του 2014.

Η αστυνομία ανέφερε ότι ο Phil ήταν μεθυσμένος και επιτέθηκε φραστικά λέγοντας "Fuck the police," και "Kill the police."

"Ένιωσα ότι αυτή η αντίδραση θα μπορούσε να υποκινήσει το πλήθος εναντίον μας," έγραψε ο αξιωματικός στην αναφορά του περιστατικού.

Η διεύθυνση του Dubois-Coyne, καταγράφηκε στην Βοστώνη, όπου εργάζεται σαν τεχνικός τυμπάνων για τους Cannibal Corpse, αργότερα κατηγορήθηκε για δημόσια μέθη και αντίσταση κατά της αρχής.

Το 2016 υπέβαλε αγωγή εναντίων της πόλης και των τριών αστυνομικών, ισχυριζόμενος ότι συνελήφθη άδικα και με αδικαιολόγητη βία. Η δίκη είχε ορισθεί να ξεκινήσει τον Ιανουάριο στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Οκλαχόμα. Τον Νοέμβριο το δημοτικό συμβούλιο της πόλης δέχθηκε να γίνει συμβιβασμός ύψους $30,000 προκειμένου να αποσύρει την αγωγή, χωρίς όμως να παραδεχθεί την ευθύνη. Στις 15 Δεκεμβρίου ο ομοσπονδιακός δικαστής ενέκρινε τον διακανονισμό.

Ο Dubois-Coyne πέρασε περίπου 12 ώρες στη φυλακή το 2014, αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για αποκατάσταση του σπασμένου του χεριού. Όλες οι κατηγορίες εναντίων του απορρίφθηκαν.

Copyright 2024. All Right Reserved.