ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 02 ΜΑΙΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ...

Σαν σήμερα το 1997 οι Ολλανδοί Progressive/Power metallers Elegy, κυκλοφόρησαν το τέταρτο άλμπουμ τους με τίτλο State of Mind. Η μπάντα είχε κάνει την πρώτη της δισκογραφική εμφάνιση με το Labyrinth Of Dreams το 1992. Μέχρι σήμερα οι Elegy έχουν κυκλοφορήσει επτά άλμπουμ με τελευταία κυκλοφορία το Principles Of Pain το 2002.

02 Μαίου του 2005 οι Candlemass κυκλοφορούν το ομώνυμο άλμπουμ τους Candlemass. Εκτός από το γεγονός ότι το άλμπουμ ήταν το όγδοο στην δισκογραφία τους, επανήλθε ο Messiah Marcolin στα φωνητικά, μετά από δεκαέξι χρόνια… Η τελευταία συνεργασία του Marcolin ήταν στο Tales Of Creation του 1989.

Σαν σήμερα το 2005 οι Σουηδοί Folk/Power metallers Falconer κυκλοφόρησαν το τέταρτο άλμπουμ τους με τίτλο Grime vs. Grandeur. Μέχρι σήμερα οι Σουηδοί έχουν κυκλοφορήσει οκτώ άλμπουμ με τελευταία κυκλοφορία το Black Moon Rising του 2014.

Οι Καναδοί Thor σαν σήμερα το 2007 κυκλοφόρησαν το Into the Noise.

Οι Ολλανδοί Symphonic metallers Epica στις 02 Μαίου του 2014 κυκλοφόρησαν το The Quantum Enigma. Το άλμπουμ ήταν το όγδοο στην δισκογραφία των Epica, που είχαν κάνει ξεκίνημα με το The Phantom Agony το 2003.

Μία άλλη μπάντα του Symphonic Metal οι Xandria από την Γερμανία, σαν σήμερα το 2014 κυκλοφόρησαν το Sacrificium. Το Sacrificium ήταν το έκτο άλμπουμ από τα επτά που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα το συγκρότημα.

Οι Witchfinder αν και μπορεί να μπερδέψουν λόγω ονόματος, παραπέμποντας στο NWOBHM, είναι μπάντα από την Γαλλία που παίζει Stoner/Doom Metal. Σαν σήμερα το 2017 το συγκρότημα κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ Witchfinder (ομώνυμο).

Copyright 2024. All Right Reserved.