ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ...

Σαν σήμερα το 1984 οι Manilla Road κυκλοφόρησαν το τέταρτο LP, Open the Gates.
Το Open The Gates είναι μεταξύ των καλύτερων άλμπουμ της μπάντας, σε ένα σερί από εξαιρετικές κυκλοφορίες όπως, Crystal Logic (1983), Open The Gates (1984), The Deluge (1986), Mystification, Out Of The Abyss (1988)…

28 Απριλίου του 1997 οι Stratovarius κυκλοφόρησαν το καλύτερο (κατά την γνώμη) άλμπουμ τους, το Visions. Ήταν το έβδομο άλμπουμ των Φιλανδών από το 1989 που κυκλοφόρησαν το παρθενικό τους άλμπουμ με τίτλο Fright Night.  

Οι Γερμανοί Rebellion είναι το συγκρότημα που δημιούργησαν ο Uwe Lulis και ο Tomi Gottlich όταν αποχώρησαν από τους Grave Digger το 2000. Μάλιστα υπήρξε και δικαστική διαμάχη μεταξύ του Uwe Lulis και του Chris Boltendahl για την κυριότητα του ονόματος Grave Digger. Τελικά την δίκη κέρδισε ο τραγουδιστής των Grave Digger, και μην έχοντας άλλη επιλογή ο Lulis ονόμασε την μπάντα Rebellion.

Σαν σήμερα το 2003 οι Rebellion κυκλοφόρησαν το δεύτερο LP με τίτλο Born a Rebel.

28 Απριλίου του 2006 οι Σουηδοί Bullet κυκλοφόρησαν το πρώτο τους ολοκληρωμένο άλμπουμ, το Heading for the Top. Η μπάντα είχε κάνει ντεμπούτο τρία χρόνια νωρίτερα με το EP Speeding In The Night.

Σαν σήμερα το 2008 ο Warrel Dane κυκλοφόρησε το πρώτο προσωπικό του LP με τίτλο Praises to the War Machine

Προκειμένου να μην σκανδαλίσουν τον Ozzy Osbourne (για την ακρίβεια την Sharon) οι Black Sabbath αποφάσισαν να ονομαστούν προσωρινά Heaven & Hell, καθώς η σύνθεση της μπάντας ήταν ίδια με εκείνη στο δεύτερο άλμπουμ που τραγούδησε ο Ronnie James Dio, το Mob Rules το 1981. Geezer Butler στο μπάσο, Vinny Appice τύμπανα, Tony Iommi Κιθάρα και DIO στα φωνητικά. Εκτός από τις περιοδείες που έκαναν σαν Heaven And Hell κυκλοφόρησαν σαν σήμερα το 2009, και ένα άλμπουμ, το The Devil You Know

Σαν σήμερα οι Skyclad από το Νιούκαστλ κυκλοφόρησαν το δέκατο τέταρτο LP με τίτλο Forward into the Past που μέχρι σήμερα είναι η τελευταία κυκλοφορία της μπάντας.

Copyright 2022. All Right Reserved.