ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ DEW-SCENTED

Οι Γερμανοί thrash metallers Dew-Scented δημοσίευσαν άσχημα νέα. Δυστυχώς η μπάντα βάζει τίτλους τέλους μετά από 26 χρόνια σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης. Πριν την οριστική παύση της μπάντας θα προηγηθεί αποχαιρετιστήρια περιοδεία.

Η δήλωση των Dew-Scented: "Όλα τα καλά πράγματα κάποια στιγμή τελειώνουν… έχουν περάσει 26 έντονα χρόνια θυσιών για το thrash metal. Παρά τις πολυάριθμες οπισθοδρομήσεις οι Dew-Scented ποτέ δεν εγκατέλειψαν την προσπάθεια. Είχαμε πάντα την ευλογία, με μεγάλες ευκαιρίες και με δυνατή θέληση να προχωρήσουμε.

"Συνολικά είχαμε μία καταπληκτική διαδρομή μέσα από την μουσική που αγαπάμε, δεν ήταν οι αμέτρητες ζωντανές εμφανίσεις σε ολόκληρο τον πλανήτη, τα 10 LPs, το πιο σημαντικό ότι κάναμε πολλούς δια βίου φίλους. Είναι καιρός να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτή η διαδρομή έφτασε στο τέλος, γιατί δεν γίνεται οι Dew-Scented να λειτουργήσουν χωρίς πλήρη και σταθερή αφοσίωση, λόγω των απαιτήσεων της καθημερινότητας όπως εξελίχθηκε, όλα αυτά τα χρόνια.

"Έχοντας επίγνωση της πραγματικότητας θεωρούμε καλύτερο να παύσουμε την δράση του συγκροτήματος τώρα, αντί να αφήσουμε το πεπρωμένο μας στην τύχη ή στα χέρια κάποιου άλλου.

"Οι Dew-Scented θα κάνουν αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους επόμενους μήνες έχοντας προγραμματίσει ένα ιδιαίτερο show στην έδρα της μπάντας το Walsrode στην Βόρεια Γερμανία το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018 για να γιορτάσουν την παρακαταθήκη του συγκροτήματος στην σκηνή. Ποιος ξέρει… μπορεί να προσθετούν και άλλες ημερομηνίες μέχρι τότε, αλλά μετά τις 6 Οκτωβρίου τελειώνουν οι δραστηριότητες για τους Dew-Scented.

"Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους που απόλαυσαν και στήριξαν τους Dew-Scented όλα αυτά τα χρόνια. Και φυσικά σε όλους εσάς που διαβάζεται αυτή την δήλωση.

"Σε επαγγελματικό επίπεδο, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την δισκογραφική μας εταιρία Metal Blade καθώς και τις προηγούμενες δισκογραφικές εταιρίες που συνεργαστήκαμε Prosthetic, Nuclear Blast, Grind Syndicate, Steamhammer/SPV και όλους τους συνεργάτες που ενεπλάκησαν στις κυκλοφορίες των άλμπουμ και στην προώθηση τους.

"Επίσης ευχαριστούμε όλα τα πρώην μέλη ή τους session μουσικούς, τους φίλους μας από άλλες μπάντες, τα ΜΜΕ, τους εκδότες, τους booking agents και τους τοπικούς φορείς που ασχολήθηκαν με την μπάντα. Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσουμε να σας βλέπουμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Μη ξεχνάτε ότι η μουσική είναι εκεί έξω και θα παραμείνει για πάντας για όλους μας, ειδικά εάν συνεχίσουμε να στηρίζουμε νέες, ταλαντούχες μπάντες. Και να κλείσουμε όπως ξεκινήσαμε, με μία άλλη παροιμία: Όλα είναι καλά όταν τελειώνουν καλά.

Dew-Scented
(1992 - 2018)"

Copyright 2024. All Right Reserved.