ALEX SKOLNICK: H ΦΕΤΙΝΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Ο κιθαρίστας των TESTAMENT Alex Skolnick αποκάλυψε σε συνέντευξη του στο Music & Art ότι η μπάντα του, μόλις έχει υπογράψει την συμμετοχή της για βόρεια αμερικάνικη περιοδεία, για την όποια όπως είπε, δεν μπορεί να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, το μόνο που συμπλήρωσε, την χαρακτήρισε σαν μία από τις μεγαλύτερες περιοδείες της χρονιάς. Φημολογείται ότι ο Skolnick αναφέρθηκε σε περιοδεία με τους SLAYER, αλλά ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα.

Οι TESTAMENT και SLAYER είχαν περιοδεύσει μαζί στην βόρεια αμερική στις αρχές του 2016, μαζί τους εμφανίστηκαν και οι Βρετανοί CARCASS.

Οι TESTAMENT συνεχίζουν την περιοδεία τους για την υποστήριξη του Brotherhood Of The Snake, που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο τους 2016 από την Nuclear Blast.

Το Brotherhood Of The Snake ηχογραφήθηκε υπό το βλέμμα και τα αυτιά του παραγωγού Juan Urteaga (EXODUS, HEATHEN, MACHINE HEAD), τον κιθαρίστα Eric Peterson και τον Chuck Billy ενώ η μίξη έγινε από τον Andy Sneap (ACCEPT, ARCH ENEMY, CRADLE OF FILTH, KREATOR, MACHINE HEAD, MEGADETH).

Ο Chuck Billy μιλώντας στο Metal Wani ανέφερε ότι ο στόχος των TESTAMENT είναι να κυκλοφορήσουν νέο άλμπουμ το 2018.

Copyright 2024. All Right Reserved.