ALEXI LAIHO: Ο ΝΕΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΤΩΝ COB ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ROCK N' ROLL

Οι Children Of Bodom βρίσκονται ήδη στην διαδικασία της ολοκλήρωσης του νέου, άτιτλου ακόμα, δέκατου στην σειρά δίσκου τους. Ο διάδοχος του I Worship Chaos του 2015 ηχογραφήθηκε για άλλη μια φορά στα γνώριμα και ιδιοκτησίας της μπάντας Danger Johnny Studios στο Ελσίνκι, εκεί που ηχογραφήθηκαν και οι 2 προηγούμενες κυκλοφορίες τους. Χέρι βοήθειας στην παραγωγή έδωσε και ο γνωστός παραγωγός Mikko Karmila, ο οποίος δούλεψε επίσης στις 2 προηγούμενες κυκλοφορίες της μπάντας.

Ο κιθαρίστας/τραγουδιστής και ηγέτης της μπάντας Alexi Laiho μίλησε σχετικά με την διαδικασία της ηχογράφησης του δίσκου: «Η αλήθεια είναι ότι τα πάμε πολύ καλά, όλα έχουν γίνει πολύ γρήγορα έως τώρα οπότε πλέον απλά ελπίζω ότι όλα θα πάνε ομαλά από εδώ και πέρα. Κάναμε αυτό που κάνουμε πάντα. Είμαστε πάντα πολύ προετοιμασμένοι όταν μπαίνουμε στο studio, οπότε υποθέτω ότι αυτή τη φορά προβάραμε πολύ περισσότερες φορές από ότι κάναμε στον τελευταίο δίσκο και αυτός είναι ένας λόγος που όλα κυλάνε ομαλά».

Σχετικά με την μουσική κατεύθυνση του νέου δίσκου ο Laiho είπε: «Όσον αφορά την δομή των κομματιών, η αλήθεια είναι ότι είναι πιο ξεκάθαρη. Αυτό έγινε και στο I Worship Chaos σε ένα βαθμό αλλά εδώ υπάρχει μια περισσότερο rock n’ roll αίσθηση. Είναι ακόμα metal και σκοτεινό και όλα αυτά αλλά θα έλεγα ότι είναι περισσότερο rock n’ roll. Αυτή τη φορά είχαμε περισσότερο χρόνο για να δουλέψουμε και το αστείο είναι ότι αυτό συνήθως καταλήγει στο να δουλεύεις υπερβολικά πολύ πάνω τα κομμάτια και να τα χαλάς αλλά όχι, εμείς κάναμε το αντίθετο, αρχίσαμε να τα κόβουμε από εδώ και από εκεί και να τα ξεγυμνώνουμε για να ξεφορτωθούμε ότι επιπλέον είχαν».

Η κυκλοφορία του νέου δίσκου υπολογίζεται για λίγο πριν το τέλος του 2018 μέσω της Nuclear Blast.

Copyright 2024. All Right Reserved.