BATTLEROAR: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ GERITT MUTZ

Τέλος εποχής για τους Έλληνες epic metallers Battleroar καθώς όπως ανακοίνωσαν μέσω της σελίδας τους στο Facebook, ο επί 8 χρόνια τραγουδιστής της μπάντας Gerrit Mutz αποχωρεί από το συγκρότημα λόγω υποχρεώσεων. Η ανακοίνωση της μπάντας έχει ως εξής:

«Όλα τα καλά πράγματα κάποια στιγμή φτάνουν στο τέλος τους, οπότε δυστυχώς θα πρέπει να ανακοινώσουμε την αποχώρηση του τραγουδιστή και αδερφού μας Geritt Mutz μετά από σχεδόν 8 ένδοξα χρόνια!

Μαζί με την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη για όλα όσα μοιραστήκαμε για όσο βρεθήκαμε στην ίδια μπάντα, θα θέλαμε να εκφράσουμε και τις καλύτερες ευχές μας για οτιδήποτε κάνει από εδώ και πέρα και να ξεκαθαρίσουμε ότι παραμένει αδερφός μας για πάντα!»

gerrit-mutz.jpg

Ο ίδιος ο Mutz έδωσε και το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα:

«Με βαριά καρδιά πρέπει σήμερα να ανακοινώσω την αποχώρησή μου από τους Battleroar. Δεν ήταν ποτέ εύκολο να συνεχίζω με αυτή τη συνεργασία, όντας σε μια μπάντα στο εξωτερικό αλλά η αδερφική σχέση που έχω με τον Κώστα (Τζώρτζη) και η αγάπη μου για την μουσική με έκαναν να συνεχίσω για πολύ περισσότερο από όσο θα ήταν δυνατόν. Τώρα, τα αυξανόμενα θέματα υγείας, εργασίας και συγκρουόμενων προγραμμάτων με αναγκάζουν να διακόψω πολλές δραστηριότητες και αγαπημένα μου πράγματα.

Ήταν χαρά μου να παίξω και να ηχογραφήσω με τους Battleroar και θέλω να ευχαριστήσω τον Κώστα, τον Μιχάλη, τον Sverd, τον Γρηγόρη και τον Γιώργο για τις όμορφες στιγμές, τους φανταστικούς δίσκους και τις υπέροχες συναυλίες!

Στέλνω τις καλύτερες μεταλλικές μου ευχές για το μέλλον αυτής της μπάντας! Συνεχίστε να δίνετε μανιασμένο epic metal αδέρφια!»

Ο Γερμανός Geritt Mutz αντικατέστησε στα φωνητικά των Battleroar τον Marco Concoreggi το 2012 και μαζί τους ηχογράφησε 2 εξαιρετικούς δίσκους, το Blood Of Legends του 2014 και το Codex Epicus του 2018. Ο Mutz είναι επίσης τραγουδιστής σε άλλες 3 γερμανικές μπάντες, τους epic/power metallers Sacred Steel και τους doom metallers Dawn of Winter και Angel Of Damnation, με τους οποίους συνολικά έχει ηχογραφήσει πάνω από 20 EP’s και full lengths. Η μπάντα προς το παρόν δεν έχει ανακοινώσει οτιδήποτε σχετικά με τον αντικαταστάτη του Mutz. 

Copyright 2024. All Right Reserved.