BODY COUNT: ETOIMAZOYN NEO ΔΙΣΚΟ ΓΙΑ ΤΟ 2019

Οι Body Count περνάνε μάλλον μια δεύτερη νιότη καθώς μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας, τα τελευταία χρόνια έχουν πάρει μπρος για τα καλά τόσο με ζωντανές εμφανίσεις όσο και με νέους δίσκους. Επειδή λοιπόν ήδη πέρασε καιρός από το Bloodlust του 2017, η μπάντα έχει ήδη ξεκινήσει να δουλεύει πάνω σε νέο δίσκο ο οποίος θα τιτλοφορείται Carnivore και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019.

Σύμφωνα με τον frontman της μπάντας Ice T, ο δίσκος θα είναι μια αντίδραση απέναντι σε όσους βρίσκουν παντού κάτι για να προσβληθούν. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Η βασική ιδέα είναι: “Γ..α τους vegans”. Έχουμε καταλήξει πως οτιδήποτε σαρκοφάγο τα σπάει. Είμαστε σαρκοφάγοι! Βασικά δεν το εννοώ το “γ..α τους vegans” χα χα! Όλοι πλέον είναι τόσο μαλθακοί, οπότε εμείς είμαστε σαρκοφάγα».

Ο Ice T είπε επίσης ότι αν και υπολογίζουν να μπούν στο studio τον Σεπτέμβριο, ακόμα δεν υπάρχει κάποιο υλικό γραμμένο καθώς η μπάντα ξεκινάει πάντα την δημιουργία επιλέγοντας έναν τίτλο δίσκου και δημιουργώντας γύρω από αυτή την κεντρική ιδέα. Επιπλέον  αποκάλυψε ότι στο Carnivore θα υπάρχει συμμετοχή από τον Chris Barnes των Six Feet Under ενώ απεύθυνε και ανοιχτή πρόσκληση για συμμετοχή σε όποιον καλλιτέχνη πιστεύει ότι μπορεί να συνεισφέρει δημιουργικά στον δίσκο. Όπως ανέφερε: «Όλοι οι φίλοι των Body Count, αν έχετε κάτι με το οποίο μπορούμε να δουλέψουμε, μπορώ να πάρω μια ιδέα και να την μετατρέψω σε κάτι. Στο All Love Is Lost, ο Max Cavalera μας έδωσε την πρώτη ιδέα και από αυτή βγήκε ένα τραγούδι. Δεν φοβόμαστε να περάσουμε καλά με άλλες μπάντες».

Όσο για την συμμετοχή του Chris Barnes; «Ο Chris μου είπε ότι θα με σκότωνε αν δεν συμμετείχε στον επόμενο δίσκο γιατί έχω δουλέψει με τους Six Feet Under. Άτομα σαν τον Chris Barnes δεν θέλω να τα τσαντίζω γιατί ξέρω ότι μπορεί να με ακρωτηριάσει ή κάτι τέτοιο, οπότε θα έχουμε death metal στον δίσκο από αυθεντικούς Cannibal Corpse”.

Copyright 2024. All Right Reserved.