BURNING WITCHES: ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΣ VIDEOCLIP

Οι Burning Witches, το Ελβετικό γυναικείο heavy metal συγκρότημα έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο videoclip μέσα από τον νέο, δεύτερό τους δίσκο με τίτλο Hexenhammer ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου μέσω της Nuclear Blast Records. Το video είναι για το ομώνυμο κομμάτι του δίσκου και μπορείτε να το δείτε πιο κάτω, μαζί με αυτό για το πρώτο single του δίσκου, το Executed. Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στο Little Creek Studio της Ελβετίας και όπως και στο ντεμπούτο της η μπάντα συνεργάστηκε με τους V. O. Pulver (Pro-Pain, Destruction, Nervosa, Panzer) και Schmier (Destruction), με τον δεύτερο να βρίσκεται δίπλα στην μπάντα από τα πρώτα της βήματα.

Η μπάντα είπε σχετικά με το νέο videoclip: «Η κινηματογράφηση του Hexenhammer ήταν μια συναρπαστική νέα εμπειρία για την μπάντα. Το δεύτερο μας video εντρυφεί στην ιστορία του βιβλίου Malleus Malleficarum, το οποίο γράφτηκε τον 15ο αιώνα από τον αποταχθέντα καθολικό ιερέα Heinrich Kramer με σκοπό να νομιμοποιήσει τις αποτρόπαιες πράξεις του εναντίων των γυναικών. Το ομώνυμο κομμάτι είναι αντιπροσωπευτικό του δίσκου, είναι μελωδικό και βαρύ και αντικατοπτρίζει άψογα τον ήχο της μπάντας! Ελπίζουμε να απολαύσετε το video, το οποίο ανοίγει ένα νέο αυθεντικό κεφάλαιο για την μπάντα!»

Το εξώφυλλο του Hexenhammer επιμελήθηκε ο Ούγγρος Gyula Havancsak o οποίος έχει γίνει γνωστός μέσα από δουλειές του για μπάντες όπως οι Destruction, Annihilator, Grave Digger, Stratovarius, Tankard και πολλές άλλες.

Το tracklisting του Hexenhammer:

01. The Witch Circle

02. Executed

03. Lords Of War

04. Open Your Mind

05. Don't Cry My Tears

06. Maiden Of Steel

07. Dungeon Of Infamy

08. Dead Ender

09. Hexenhammer

10. Possession

11. Maneater

12. Holy Diver

Bonus tracks:

13. Self Sacrifice

14. Don't Cry My Tears (acoustic)

burningwitcheshexenhammercd.jpg
Copyright 2024. All Right Reserved.