DIMMU BORGIR "INTERDIMENSIONAL SUMMIT" ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!

Μετά από 8 χρόνια αναμονής για το νέο άλμπουμ των Dimmu Borgir το συγκρότημα ανακοίνωσε ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 4 Μάη το Eonion. Το artwork του Eonian επιμελήθηκε ο Zbigniew M. Bielak (GhostBehemothMayhem) και την ηχογράφηση έκανε ο Jens Bogren (OpethKatatonia), στα drums είναι ο Daray και στα πλήκτρα ο Geriloz. Επιπλέον συμμετέχει η χορωδία Schola Cantrum.

Για πρώτη φορά από το 2010 έχουμε ένα νέο τραγούδι του συγκροτήματος στα χέρια μας. Τίτλος του "Interdimensional Summit". Το Eonian, θα κυκλοφορήσει από την Nuclear Blast και πρόκειται για ένα φιλοσοφικό concept, που πραγματεύεται την ψευδαίσθηση του χρόνου:

“Ο χρόνος όταν δεν τον προσεγγίζεις παραγωγικά δεν μπορεί να οριστεί και για αυτό είναιψευδαίσθηση”, εξηγεί ο κιθαρίστας Silenoz. “Υπάρχει μόνο ένα αιώνιο παρόν που ήδη έχουμε γνωστοποιήσει από τον τίτλο του άλμπουμ. Όταν ταξιδεύουμε ανάμεσα στους κόσμους, ορατούς και αόρατους η αντίληψη του χρόνου σταμτά να υπάρχει γιατί δεν έχει καμία λειτουργία. Η ενέργειά μας είναι ο πυρσός και η πυξίδα μας όταν περνάμε παραπέρα.”

dimmu-borgir-eonian.jpg

Ο τραγουδιστής Shagrath προσθέτει: “Το Eonian αντιπροσωπεύει την ψευδαίσθηση του χρόνου, όλα όσα είναι και ήταν από πάντα. Για εμάς είναι και η 25η επέτειος των DIMMU BORGIR και το άλμπουμ από μόνο του είναι ένα tribute στην ιστορία μας και την ιστορία του Νορβηγικού black metal.”

 

 

Copyright 2024. All Right Reserved.