DIVINER: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΝΕΑ ΜΕΛΗ

Εκ βάθρων αλλαγές για τους Έλληνες heavy/power metallers Diviner, καθώς λίγες μόλις μέρες μετά την κυκλοφορία του δεύτερού τους δίσκου με τίτλο Realms Of Time, η μπάντα ανακοίνωσε ότι 3 εκ των 5 μελών της αποτελούν παρελθόν και αντικαθίστανται άμεσα. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση στην σελίδα της μπάντας στο Facebook: “Έχουμε κάποια άσχημα και καλά νέα να ανακοινώσουμε σήμερα. Ο Φραγκίσκος (Σαμοϊλης, τύμπανα), ο Ηρακλής (Μπουζιώτης, μπάσο) και ο Κώστας (Φίτος, κιθάρα) δεν είναι πλέον μέλη της μπάντας. Όλοι έπαιξαν έναν σημαντικό ρόλο τα τελευταία χρόνια στους Diviner και την δημιουργία του Realms Of Time, για τον οποίο τους είμαστε ευγνώμονες. Ωστόσο αυτή η αλλαγή ήταν απαραίτητο να γίνει τόσο για τους Diviner όσο και για τους ίδιους και θέλουμε να τους ευχηθούμε τα καλύτερα για το μέλλον!

Τα καλά νέα είναι ότι έχουμε την χαρά να σας παρουσιάσουμε τρείς υπέροχους και ταλαντούχους μουσικούς στην μπάντα, οπότε καλωσορίστε τους Teo Ross (κιθάρα), Λευτέρη Μώρο (τύμπανα) και Γιώργο Μπουλμάνο (μπάσο)!

Νιώθουμε πιο δυνατοί από ποτέ και οι Diviner θα συνεχίσουν με αμείωτη ορμή! Ανυπομονούμε να βρεθούμε στην σκηνή για τις εμφανίσεις μας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη στα πλαίσια της προώθησης του νέου μας δίσκου Realms Of Time. Η πρώτη μας εμφάνιση με την νέα μας σύνθεση θα γίνει την Παρασκευή 21/6 στο Metal Thunder Festival στην Άρτα ενώ θα ανακοινωθούν και άλλες εμφανίσεις σύντομα.

Σας ευχαριστούμε όλους για την απίστευτη υποστήριξη!”

Η μπάντα συνεχίζει με μοναδικό εναπομείναν αρχικό μέλος τον τραγουδιστή Γιάννη Παπανικολάου, καθώς ο κιθαρίστας Θύμιος Κρίκος είχε αποχωρήσει ήδη από το 2017 λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η σύνθεση των Diviner έχει πλέον ως εξής:

Γιάννης Παπανικολάου (Φωνητικά)

Γιώργος Μαρούλης (Κιθάρα)

Teo Ross (Κιθάρα)

Γιώργος Μπουλμάνος (Μπάσο)

Λευτέρης Μώρος (Τύμπανα)

Copyright 2024. All Right Reserved.