EΠΑΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ "TALES FROM THE DARKSIDE" ΤΩΝ ΟΛΛΑΝΔΩΝ BLACK KNIGHT

Πέρα από τους Καναδούς Βlack Knight, υπάρχουν και οι Ολλανδοί με το ίδιο όνομα, το δημιούργημα του drummer Rudo Plooy, που ξεκίνησαν το 1981 και μέχρι το 1982 είχαν το όνομα Capture, και το 1998 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους LP “Tales from the Darkside”, μέσω της Aeon Records. Συμπαθητικό δισκάκι κλασικού heavy metal, με αναφορές στα ‘80’s. Eξάλλου, το πρώτο demo της μπάντας, με ένα τραγούδι, κυκλοφόρησε το 1986. (Το δεύτερο demo με τίτλο "Excavated" κυκλοφόρησε το 1992.)

Κατά καιρούς όλο και κάποιες εταιρείες επανακυκλοφορούν το “Tales from the Darkside”, έτσι και τώρα η επίσης ολλανδική Μetal Warrior Records το επανακυκλοφορεί σε 500 βινύλια. Για παραγγελίες και πληροφορίες: https://www.metalwarriorrecords.com/

Η μπάντα το 2007 είχε κυκλοφορήσει το μέτριο "The Beast Inside" σε λιγότερο μελωδικό και πιο μονοκόμματο/ξερό ύφος και μετά διέλυσε. Το 2012 όμως επασυνδέθηκαν, και πλέον η σύνθεση του συγκροτήματος είναι Rudo Plooy-Drums, GertJan Vis-Guitars, Ron Heikens-Bass, David Marcelis-Vocals και Ruben Raadschelders -Guitars. Όπως θα δείτε το μοναδικό τωρινό μέλος των Βlack Knight που έπαιξε στο ντεμπούτο τους είναι ο ιδρυτής τους.

Tracklist:
1. Story of the Day
2. Beware of the Blind
3. Irish Boy
4. Excavated 
5. Rival 
6. A Tale from the Darkside 
7. Profound 
8. Pay for Black Knight 
9. Warrior

Copyright 2024. All Right Reserved.