FIVE FINGER DEATH PUNCH ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΤΩΝ ALL THAT REMAINS

Five Finger Death Punch - Wash It All Away w / Phil Labonte of All That Remains LIVE [HD] 5/17/17

Οι FIVE FINGER DEATH PUNCH εμφανίζονται επί σκηνής με τον Phil Labonte των ALL THAT REMAINS στις 17 Μάη στο Concrete Street Amphitheater στο Corpus Christi, Texas για το "Wash It All Away". Παρακάτω είναι διαθέσιμο ένα fan-filmed video.

O Labonte αντικατέστησε τον Moody σε 8 συναυλίες των FIVE FINGER DEATH PUNCH κατά τη διάρκεια της φθινοπωρινής τους περιοδείας που έπαιζαν με τους SHINEDOWN μετά την κατάρρευσή του, Ivan Moody.

Πριν ξεκινήσει το τραγούδι ο Moody απευθυνόμενος στο κοινό είπε: "Αυτή είναι η πρώτη συναυλία που παίζω με τους DEATH PUNCH εδώ και 6 μήνες στις ΗΠΑ. Πριν από 6 μήνες κατέρρευσα και είμαι πρόθυμος να το παραδεχτώ. Ευτυχώς για εμένα η μπάντα μου έδειξε κατανόηση και μου είπαν να πάρω λίγο χρόνο για τον εαυτό μου. Και το καλύτερο, με ρώτησαν αν υπάρχει ένας άνθρωπος που θα διάλεγα για την θέση μου σε περίπτωση που πέθαινα και επέλεξα ένα από τους πιο παλιούς και πιο αγαπημένους μου φίλους και ένας από τους καλύτερους τραγουδιστές στο heavy metal σήμερα, τον Phil από τους ALL THAT REMAINS. Όσο λοιπόν έκανα τις διακοπές μου, συνειδητοποίησα κάτι. Οι DEATH PUNCH δεν είναι για εμάς— αλλά για εσάς. Οπότε θέλω να δώσω τα εύσημα εκεί που αξίζουν. Κάνε λίγο θόρυβο για τον καλύτερό μου φίλο και έναν από τους καλύτερους όλων των εποχών. Phil, έλα εδώ έξω."

Copyright 2024. All Right Reserved.